RIM si pasarea Phoenix

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute

În noiembrie 2012 unii renunțau la BlackBerry în favoarea device-urilor iPhone ca mai apoi la sfârșitul lui decembrie sa le mai acorde o șansă.

Se pare că cei de la RIM nu vor să dezamăgească piața și săptămâna viitoare (30 ianuarie) vor lansa noua gamă de telefoane despre care s-a mai discutat și în trecut. Probabil că ăsta este și motivul pentru care acțiunile companiei au crescut în ultima perioadă. De asemenea, aceștia și-au rebranduit marketul de app-uri, acum purtând numele de BlackBerry World.

O dată cu lansarea noilor modele de telefoane, aceștia nu și-au uitat rădăcinile și au lansat astăzi BlackBerry Enterprise Service 10 (BES 10), un serviciu care în trecut apropiat a ținut compania pe linia de plutire. Cu acest BES 10, totul de la device management, securitate, infrastructură si gestionarea aplicațiilor de management vin împreună într-o singură consolă web-based.

Un zvon ar fi faptul că cei de la RIM iau în considerare opțiunea de a licenția propriul sistem de operare către alte companii din industria mobile și cedarea producției hardware a device-urilor către alte companii. Toate acestea sunt strâns legate de modul cum userii vor răspunde noii lansări.

Cu alte cuvinte, lansarea lui BlackBerry 10 la apă este un moment crucial pentru viitorul companiei.

Pentru cârcotași, subiect de discuție mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=YjBppA7qDd4

Apple a scăzut pe bursă, Samsung jubilează, cumva se aplică situația cu cei doi care se ceartă și aici? Sună și arată bine, să vedem cum se mișcă. Oare vor renaște din propria cenușă?

Leave a Comment