Mi-aM pierdut căștile în hotel Sinaia și le-am primit prin curier după 2 zile

Andrei Badescu

2 minutes

În urmă cu ceva timp, am fost plecați pentru un scurt concediu în Sinaia; o fugă rapidă pe Valea Prahovei, cum ar spune bucureșteanul.

Din păcate, am un dar de a-mi pierde chestii; spre exemplu, AirPods-urile Pro pe care le am acum, sunt de fapt, a 4-a pereche. Probabil, din punctul ăsta de vedere am o problemă. Să revenim la poveste totuși.

Pe scurt, mi-a căzut case-ul seara de sub pernă (acolo le țin de obicei) iar dimineață când am văzut, am ridicat case-ul dar fără să verific dacă și căștile mai erau în case. Fast forward, 24 de ore mai târziu, am observat dispariția. Intru în Find My, mă uit la ultima locație și observ că apărea Hotel Sinaia. Ultimul update era cu o zi in urmă când spre norocul meu, încă mai aveau baterie.

Îmi încerc norocul și sun la recepție pentru a raporta faptul că m-am decazat cu o zi în urmă, și că este foarte posibil ca în camera în care am stat, pe sub pat să se afle cele 2 căști ale mele lipsă. Le-am spus că știu sigur că ieri la ora 8 seara, apăreau ca a fi în hotel și că, teoretic sunt în cameră pe undeva, asta dacă fie nu le-au găsit noii turiști care preluaseră camera sau doamnele de la curățenie.

Doamna de la recepție, foarte draguță și receptivă, m-a rugat să îi acord 10 minute să verifice turele de curățenie cu o zi din urmă și să revină ea cu un telefon după ce află, dar nu înainte să se uite pe registrul de Lost and Found și să-mi confirme faptul că nu era menționat nimic nici despre niște căști AirPods Prod găsite în hotel, nici în camera în care am fost cazat. După aproximativ 20 de minute de când am vorbit cu doamna de la recepție, primesc un telefon de la dânsa; îmi confirmă faptul că au găsit căștile (nu am primit detalii nici unde nici de către cine) și cum doresc a intrat în posesia lor – curier sau am eu drum la Sinaia să le ridic. Am ales curierul, evident.

Cu această ocazie, în primul rând vreau să mulțumesc staff-ului Hotel Sinaia și în al doilea rând, țin să-mi reamintesc faptul că dacă le voi pierde și pe astea în viitor, poate ar fi cazul să mă opresc din cumpărat.

Leave a Comment