Listă câștigători – “Bicicliști în București” – voucher 500 RON

Andrei Bădescu

Updated on:

NEWS
2 minutes
Bicicliști în București - Voucher 500 RON

UPDATE 22.02.2018:

Așa cum am menționat în Ianuarie, voucherele de 500 RON oferite de primărie au fost suplimentate anul acesta la 25.000Lista câștigătorilor  este deja disponibilă. Nu uitați, identificarea se face în baza numărului de înregistrare primit pe email.


Astăzi s-a publicat lista celor 5000 de fericiți câștigători ai voucherelor în valoare de 500 RON în cadrul proiectului “Bicicliști în București”, organizat de către cei din Primăria București.

Lista celor 5.000 de câștigători este publicată pe site-ul pmb.ro într-un format care permite fiecărui aplicant să verifice dacă se regăsește pe listă, cea mai simplă metodă fiind căutarea după numărul de înregistrare pe care l-ar fi primit pe email anterior, numele complet fiind protejat și nepublicat.

Cei de la primărie au demarat procedura de tipărire și distribuire a celor 5.000 de vouchere din cadrul programului „Bicicliști în București” iar acestea vor fi livrate prin curier solicitanților, la adresa trecută în cererea de înscriere.

În total au fost primite cca 30.000 de solicitări, numărul exact al acestora urmând a fi stabilit după prelucrarea tuturor cererilor. Solicitanții care nu se regăsesc pe lista primilor 5.000 de beneficiari sunt incluși în baza de date a programului și vor primi vouchere în etapa a doua, care va demara imediat după aprobarea de către Consiliul General al Municipiului București a suplimentării numărului de vouchere, în ședința din 30 august 2017. Detalii privind modul în care vor fi acordate voucherele din etapa a doua vor fi comunicate imediat după aprobarea proiectului de Hotărâre în Consiliul General.

Când se vor trimite voucherele pentru biciclete căștigătorilor?

Potrivit contractului încheiat cu furnizorul serviciilor de tipărire și distribuire a voucherelor, livrarea va avea loc în următoarele două săptămâni. În cazurile în care livrarea nu se va putea face, din motive obiective, la domiciliul beneficiarilor, voucherele vor fi returnate Primăriei urmând a fi ridicate de beneficiari, de la Biroul de relații cu Publicul, în baza unei notificări telefonice prealabile.

Leave a Comment