Spark pleacă din București și dă vina pe Nicu Șordan

Andrei Badescu

IMHO
2 minutes
Spark-pleaca-Bucuresti-Romania

Bulgarii de la Spark au descoperit realitatea. Entitățile juridice nu beneficiază de gratuitatea pe care o au persoanele fizice când vine vorba despre parcare gratuită a celor cu autovehicule electrice și drept urmare, vor trebui să plătească parcarea în București, lucru care îi nemulțumește grav și au ales să plece din București și probabil România.

Și pe mine m-ar nemulțumi la fel de grav să știu că o firmă cu câteva sute de mașini, chiar și electrice, ar beneficia de parcare gratuită de la PMB.

media 170490568717395500

Atât de grav încât probabil, nu știu sigur, e doar părerea mea personală, s-au dus în media cu un articol plătit în care li se plânge de milă. De ce zic asta? Păi să vedem…

știripesurse.ro

Și mai revoltător este că antreprenorii privați, mai cu seamă din domeniul construcțiilor, atât de blamați de Nicușor Dan, permit accesul gratuit în parcările mall-urilor deținute, în timp ce PMB le-ar pretinde, în mod aberant, discriminatoriu și abuziv, să plătească parcarea, deși toate celelalte mașini electrice deținute de persoane fizice au gratuitate.

b365.ro

În timp ce antreprenorii privați, în special cei din domeniul construcțiilor, permit accesul gratuit al vehiculelor electrice în parcarea mall-urilor deținute, Primăria Municipiului București (PMB) le-ar pretinde, într-un mod aberant, să plătească parcarea, cu toate că celelalte mașini electrice deținute de persoanele fizice au gratuitate.

Ce cred eu, un simplu muritor non-client al serviciului Spark? S-a trăit bine mersi pe banii investitorilor în speranța că va deveni cândva profitabilă; și nu a devenit. Tocmai de aceea, Spark părăsește București și România.

spark-romania-bilant-anual

чао Спарк! Don’t let the door hit you on the way out! (cum ar zice americanu’)

Pregătiți-vă de o puzderie de mașini electrice pe Autovit. Da, mașinile Spark nu arată prea bine, majoritatea julite și cu interiorul destul de avariat.

Leave a Comment