LeasePlan deschide un centru de suport în București

Andrei Bădescu

Updated on:

BIZ
1 minute
LeasePlan București - Support Center

LeasePlan își face centru de servicii în România. Liderul mondial al pieței de leasing operațional va deschide la București un centru de servicii în care vor pune la bătaie 400 de job-uri în prima fază.

La Registrul Comerțului a fost înregistrată la jumătatea lunii decembrie compania LeasePlan Service Center, cu activități de servicii suport. Compania nou creata este controlată de LeasePlan Global BV și LeasePlan Corporation NV, iar administratori sunt Mihail Ionescu[ref]Mihail Ionescu – Service Centre Director at LeasePlan Corporation N.V | Linkedin | Facebook[/ref] și Gilles Yossi Fhima[ref]Gilles Yossi Fhima – Director Global Shared Services at LeasePlan Corporation N.V. | Linkedin | Facebook[/ref]. Amândoi au lucrat înainte de LeasePlan la Goodyear, coincidența făcând ca ambii să se mute la LeasePlan la diferență de 2 luni între ei – Mihail Ionescu în August 2017 iar Gilles Yossi Fhima în Iunie 2017.

De recrutări se ocupă Mihaela Filimon[ref]Mihaela Filimon – Recruitment Manager at LeasePlan Corporation N.V. | Linkedin | Facebook[/ref], recruitment manager în cadrul Leaseplan Corporation NV, funcție pe care o deține tot din august 2017, ca și Mihai Ionescu, fiind recrutată tot din Goodyear, unde era HR Business Partner.

LeasePlan caută în acest sens 3.500 mp de birouri, o suprafaţă suficient de mare pentru a crea circa 400 de locuri de muncă, iar printre proiectele luate în calcul este şi Timpuri Noi Square al grupului Vastint, potrivit datelor din piaţa imobiliară.

Cine sunt cei de la LeasePlan

LeasePlan este unul dintre liderii în soluții de management de flote auto la nivel global.

Motto: It’s easier to leaseplan.

Joburi LeasePlan Support Center

Primul job apărut pe piață îl veți găsi pe eJobs și este vorba probabil de o poziție de genul Account Payable / Account Receivable ca și prin Genpact.

Leave a Comment