Jumbo România nu și-a lansat magazinul online încă

Andrei Bădescu

Updated on:

NEWS
2 minutes
Magazin online Jumbo Romania

Magazin online Jumbo Romania

Citeam în urmă cu ceva timp despre faptul că cei de la Jumbo vor lansa un magazin online Jumbo în România și chiar mă gândeam că era și timpul, ținând cont că de fiecare dată când am ajuns in magazinul lor am cam stat la coadă.

Ei bine… l-au lansat.

UPDATE 30.12.2019

Site-ul a fost o clonă, nefiind magazinul oficial Jumbo. 

Conform lui Cristi, viitorul magazin online Jumbo România va fi pe e-jumbo.ro.

JUMBO Ec.R SRL – ANUNT PUBLIC

Utilizarea ilegala a marcii JUMBO si a altor drepturi de proprietate intelectuala pe Internet!

Dragi clienti,

Va informam ca, in mod ilegal si fara acordul nostru, persoane necunoscute utilizeaza numele marcii si titlul distinctiv ”JUMBO” precum si logo, semne, imagini si/sau alte informatii care apartin exclusiv societatii noastre , in diverse actiuni ce presupun concursuri sau promotii, prezentate online si pe retele de socializare.

Dupa cum am fost informati chiar astazi, unul dintre aceste site-uri false este https://jumboromania.ro/, un site total necunoscut si complet strain societatii noastre.

Va rugam sa aveti in vedere ca societatea noastra nu are nici o legatura cu aceste actiuni ilegale de mai sus si va lua toate masurile adecvate pentru a-si proteja drepturile de proprietate intelectuala si comerciala, precum si pe cele ale consumatorului.

Va multumim pentru increderea pe care o acordati magazinelor ”JUMBO” si va informam pe aceasta cale ca facem tot posibilul sa ne intalnim si in mediul online, cu magazinul aflat in dezvoltare “e-jumbo.ro”


La prima vedere, pare inspirat din layout-ul celor de la eMag  însă nu asta mi-a atras atenția. Ce mi-a atras atenția a fost numele produselor. Când lenea este mare, imporți produsele dintr-o altă sursă (probabil jumbo.gr) aplicând auto translate și le lași așa, cu durere de bananas, cât de rău poate să iasă, nu?

Ei bine, Jumbo Romania presents you lumânările fuchsia white pula, fotoliul albastru fără fotoliu, papuci pentru bărbați gri cu talpă brânză, toate produsele plm sau electronica de bătălie a sexiurilor.

Sunt curios cum vor reacționa părinții când va veni copilul lor drag și le va arăta pe site că el își dorește de Moș Niculae un set de lumânări fucshia white pula și cam ce părere or avea părinții.

Later edit: Băieții au corectat problema; titlurile stupide încep să dispară iar link-urile vechi primesc redirect 301 către link-uri noi.

 

2 thoughts on “Jumbo România nu și-a lansat magazinul online încă”

  1. nu era site oficial jumbo, o clona ilegala ( disparuta intre timp ), ar trebui sa te documentezi inainte sa scrii. Magazinul lor va fi pe e-jumbo.ro undeva la finalul anului 2020

    Reply

Leave a Comment