Cum comanzi produse Parkside online din alte țări

Andrei Bădescu

Updated on:

TUTS
1 minute
comanda-online-lidl-parkside-eshopwedrop-romania

Când ești din România, esti fan Lidl și vrei să comanzi produse Parkside online, te lovești de mai multe obstacole. Multă lume și-ar dori să poată comanda online anumite produse din magazinele Lidl; spre exemplu, unii oameni sunt foarte interesați de produsele Parkside și în special de cele Parkside Performance însă modul aleatoriu în care acestea apar în magazine provoacă frustrare și dezamăgiri din cauza samsarilor apăruți pe această nisă. Din păcate, momentan, România nu beneficiază de un magazin online Lidl.

Pentru cei care își doresc să cumpere anumite produse Parkside online, există totuși o opțiune și pentru fanii din România. Pentru cei care nu știau, Lidl Germania, Belgia, Franța au magazine online; tot ce este nevoie este de o adresă din acea țară la care să fie trimis produsul.

Cum comanzi produse Parkside online din alte țări, în România

  1. Fă-ți un cont pe www.eshopwedrop.ro[ref]www.eshopwedrop.ro – este un serviciu inteligent de livrari care te ajuta cu livrarea comenzilor tale online din magazinele din SUA, Europa si Asia in Romania – intr-un mod rentabil![/ref]. Având cont pe acest site, veți avea o adresă de livrare și un număr de telefon pentru a le folosi pe site-ul celor de la Lidl.
    • Secțiune Întrebări frecvente
  2. Plasează comanda pe site-ul Lidl (lidl.de | lidl.be | lidl.fr)
    • Coletul ajunge la adresa obținută prin intermediul celor de la EshopWedrop.
    • EshopWedrop identifică, coletul iar mai apoi îl expediază în România
    • Cumpărătorul primește notificare cum coletul a ajuns în țară și are la dispoziție 2 opțiuni; fie îl ridică din depozitul EshopWedrop București fie cere livrare prin curier la adresa cumpărătorului
Notă: Garanția produselor nu este valabilă în România dar o puteți accesa în țara de unde a fost achiziționat produsul.

Leave a Comment