JokesPhone – 0794072307 – aplicație de farse telefonice

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute
Aplicația JokesPhone - farse telefonice

Cum eram eu așa după masa de prânz, ma trezesc cu un apel de la o isterică (0794072307) prin care îmi spunea ca îmi latră câinele și nu poate dormi ea ziua, noaptea lucrând. Până să ma dezmeticesc, apelul deja se și terminase, rămânând stabilit ca în momentul în care voi ajunge acasă voi găsi în cutia poștală o listă cu plângeri de la mai mulți locatari. Până să aflu că nu era decât o farsă pusă la cale de un prieten prin aplicația mobilă JokesPhone, căutasem deja numărul de telefon în TrueCaller să descopăr vecina isterică; numărul  era listat ca SPAM confirmând bănuiala că nu era un apel real.

Aici puteți citi paranoia unora referitor la aceste glume.

ESTE NUMAR SRI. DIN SURSE SIGURE GARANTEZ CA ACESTE APELURI NU SUNT INTAMPLATOARE. INTOTDEAUNA EXISTA UN SAMBURE DE ADEVAR PE CARE SE BAZEAZA, DE FIECARE DATA PERSOANA DE LA CELALALT CAPAT STIE CEVA. CEL MAI BINE VORBITI POLITICOS SI INCHIDETI. NU VA JUCATI!!!!!

Pentru cine se plictisește, și-o poate instala pentru a crea un pic de palpitații prietenilor. De la lătratul câinelui, pînă la puff, puff, pass se găsește un scenariu care să se potriveasca pentru fiecare.

 Cam așa arată meniul aplicației:

Leave a Comment