Cum înrolezi un card în Google Pay pentru plăți cu telefonul

Andrei Bădescu

Updated on:

TUTS
3 minutes
Revolut Curve Google Pay

Mulți utilizatori de telefoane Android din România își doresc să poată plăti cu Google Pay, evitând folosirea aplicațiilor stand alone ale băncilor, iar pașii prezentați mai jos vă pot ajuta să obțineți asta.

Notă: Google Pay nu a fost lansat în România iar soluția mai jos enunțată este un simplu workaround, bineînțeles, neoficial.

Care sunt pașii de urmat pentru înrolarea unui card Revolut în Google Pay

Mă tot uit pe grupul de Facebook Revolut România * cum unii oameni încă nu știu cum să înroleze un card Revolut în Google Pay pentru a efectua plăți de pe un telefon cu Android în România.

Conform paginii Revolut, Google Pay este activ doar pentru anumite țări din Europa însă cu puțină inventivitate, putem activa un card Revolut în Google Pay și în România, chiar dacă serviciile nu sunt lansate oficial.

apkmirror este o sursă neoficială cu aplicații Android care conform acestora, verificate în prelabil.
 1. Instalați Google Pay de pe apkmirror.
 2. O dată instalată aplicația, deschideți-o, dați un tap pe Payment -> + Payment Method.
 3. Introduceți datele cardului Revolut curent, adresa fizică și dați Next. Google Pay va verifica datele iar în mod normal, veți primi o notificare Revolut cum că o plată temporară cu valoare 0 în scop verificare a avut loc. (printscreen-ul este de pe iPhone, neavând Revolut instalat pe telefonul Android)Revolut Google PayRevolut Google Pay
 4. Rezultatul ar trebui să fie acestaRevolut Google Pay

În eventualitatea în care soluția de mai sus nu a avut succes, urmăriți pașii de mai jos, pași care sunt aceiași cu cei care trebuiau urmați atunci când Apple Pay nu era încă oficial în România.

 1. Intră în contul tău Revolut modifică țara din detaliile profilului. Acest lucru se poate face dând tap pe More – Profile – Personal Details. Modificați România cu United Kingdom. Veți avea nevoie de un postal code de UK. Dând click aici, veți avea acces la o listă întreagă de coduri poștale din Londra. Inserați oricare cod din acea listă.
 2. O dată schimbată țara, generați un card virtual; dacă aveți deja unul, ștergeți-l și generați un altul. Noul card va primi un BIN[ref]BIN (Bank Identification Number) – reprezintă primele șase cifre ale unui număr de card bancar sau număr de carduri de plată și face parte din standardul ISO / IEC 7812. Acesta este utilizat în mod frecvent în carduri de credit și cărți de debit, cărți cu valoare stocată, carduri cadou și alte carduri similare. BIN-ul este benefic pentru identificarea unei brand de carduri, a unei instituții emitente sau a unei bănci, a țării de emitere, a tipului de card și a categoriei de carduri.[/ref] de UK care ulterior va fi acceptat de Google Pay, ținând cont că Google Pay este deja oficial în UK. Pentru a te asigura de acest lucru, intră pe binlist.net și inserează primele 8 cifre ale cardului tău Revolut; în mod normal, aplicația îți va returna faptul că numărul de card inserat este alocat UK.
 3. O dată urmați acești pași, deschideți Google Pay și adăugați datele noului card virtual în aplicație. Într-un final, rezultatul va fi același ca în print screen-urile de mai sus.

Care sunt pașii de urmat pentru înrolarea unui card Curve în Google Pay

Notă: Google Pay nu a fost lansat în România iar soluția mai jos enunțată este un simplu workaround, bineînțeles, neoficial.
 1. Instalați Google Pay de pe apkmirror.
 2. O dată instalată aplicația, deschideți-o, dați un tap pe Payment -> + Payment Method.
 3. Introduceți datele cardului Curve, adresa fizică și dați Next. Google Pay va identifica BIN-ul cardului ca și eliberat de Curve și vă va cere să acceptați Terms and Agreement Curve.
  • O dată acceptat, se transmite informația către Curve iar apoi procesul este finalizat.
Pentru cei care nu au un card Curve însă doresc să își facă, aș aprecia dacă în momentul înregistrării veți folosi acest link , folosind codul meu de referral, “ROCVC” și vom primi amândoi £5.

1 thought on “Cum înrolezi un card în Google Pay pentru plăți cu telefonul”

Leave a Comment