Mai puțin de 30 de zile până la lansarea magazinului online ANAF

Andrei Bădescu

Updated on:

NEWS
2 minutes
Magazin Online ANAF

Prin Aprilie 2017 toți trâmbițau cum că faimosul magazin online ANAF este pe ultima sută de metri și tot ce mai lipsește este doar decizia conducerii pentru a fi lansat la apă. Platforma a fost finalizată și conform celor de la ANAF, tot ce mai lipsea era să se încarce produsele pe site și o simplă aprobare. Ei bine… au trecut 3 luni și încă nimic, însă domnul Bogdan Stan și clujenii de la Bluegento încă mai au timp; conform spuselor din aprilie, la finalul lui august, magazinul online ANAF ar fi lansat la apă. Blugento utilizează platforma Magento, cea mai cunoscută soluție pentru e-commerce din lume.

Informații adiționale magazin online ANAF

Oferta înaintată de Blugento către ANAF cuprindea la momentul respectiv: designul grafic al platformei de e-commerce, infrastructura tehnică necesară vânzării unui număr nelimitat de produse, integrarea magazinului online în pagina anaf.ro, posibilitatea de auto-administrare a site-ului, optimizarea pentru motoarele de căutare și altele.

Pe infrastructura actuală, magazinul este pregatit pentru o lansare cu peste 200.000 vizite unice pe zi, însă pentru început produsele ar urma să fie ridicate de la sediile depozitelor ANAF unde se va efectua și plata, urmând ca ulterior ANAF să analizeze, în funcție și de limitările legislative, un sistem care ar presupune plată online și livrare printr-o firmă de curierat.

În prezent, ANAF vinde bunurile confiscate, sechestrate sau executate silit în magazine deschise din mai multe orașe. Oferta Fiscului fiind variată, de la băuturi și haine la case și automobile. În cazurile penale în care ANAF urmărește recuperarea prejudiciilor produse statului, au fost confiscate inclusiv imobile de mare valoare care trebuie valorificate.

Magazin ANAF București

Magazinul de bunuri confiscate al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București este situat în str.Măriuca, nr.14, sector 4 -> vezi harta!

Pentru a verifica stocurile magazinelor fizice ANAF, click aici.

Program de funcționare:
Luni – Joi8:30 – 16
Vineri8:30 – 14

sursă foto

Leave a Comment