Trotinetele Flow vor avea stații de încărcare la unele stații de metrou

Andrei Bădescu

Updated on:

NEWS
1 minute
Trotinete Flow

Business-ul trotinetelor în sistem ride sharing este într-o continuă dezvoltare în București. Cei de la Flow[ref]Flowwebsite | Facebook – Firma care gestionează brandul Flow este coordonată, printre alții, de Iulian Pădurariu, cofondator și ex-CEO al Pony Car Sharing, și de Bogdan Enoiu, șeful BV McCann-Erikson, una dintre cele mai mari agenții de publicitate din România[/ref] semnează cu Primăria Capitalei o înțelegere pentru a-și instala trotinetele electrice lângă 13 stații de metrou, înțelegerea fiind valabilă până la finalul anului, cu o eventuală posibilitate de prelungire în funcție de succesul proiectului. Într-o primă etapă vor fi folosite 640 de trotinete și 320 stații de încărcare, urmând să se ajungă la 640 de stații.

Flow va fi cea de a doua firmă care dezvoltă o înțelegere cu Primăria București după ce cei de la Lime au semnat și ei o înțelegere.

La prima descarcare a aplicatiei FLOW primesti bonus 60 de minute. Promotia este valabila in luna mai. Începând cu luna iunie, deblocarea va fi 4 RON iar minutul 40 de bani.

Cei de la Flow pornesc la drum cu o flotă de circa 500 trotinete electrice, ținta fiind însă ca aceasta să fie extinsă la 2.000-3.000 de vehicule până la sfârșitul anului.

 

Leave a Comment