Taxe și Impozite Sector 6 dovediți de o adresă pe o factură

Andrei Badescu

Updated on:

1 minute

Uneori, administrația publică îți strică ziua complet. Și nu neapărat din cauza dosarelor cu șină sau a procedurilor stufoase ci a lipsei logicii de bun simț.

Un prieten de ai mei s-a dus la Taxe și Impozite Sector 6 pentru a declara un peridoc pe care îl cumpărase din Germania; cu factură, ca să ne înțelegem. Problema ce avea să o descopere era faptul că pe factura achiziției, era o altă adresă față de cea din buletin. Oamenii se mai mută, ce să-i faci ai spune… doar că, nu. Singura opțiune găsită de cei de la Taxe și Impozite Sector 6 a fost ca factura să fie refăcută pe adresa din buletin pentru că altfel nu se poate.

Practic, dacă tu ai 2 locații, dacă nu ai factura mașinii / remorcii pe adresa din buletin, Taxe și Impozite Sector 6 nu sunt capabili să constate bunul și să încaseze impozitul.

MINDBLOWING

Spre deosebire de Taxe și Impozite Sector 6, cei de la Sector 3 (adresa pe care este factura, ține de ei) au găsit o soluție; își face buletinul pe cea de a doua adresă, se dă o declarație pe proprie răspundere iar apoi totul se rezolvă.

E incredibil cum în 2022, un om care deține un bun și îl declară pentru a fi impozitat, acesta nu poate decât în cazul în care adresa de pe factură coincide cu cea de pe buletin.

Leave a Comment