Card Revolut pentru plăți Spotify și Apple

Andrei Bădescu

Updated on:

TUTS
1 minute
revolut-spotify-apple

Cei care și-au făcut contul în urmă cu ceva timp, atunci când cardurile Revolut aveau BIN[ref] BIN (Bank Identification Number) – reprezintă primele șase cifre ale unui număr de card bancar sau număr de carduri de plată și face parte din standardul ISO / IEC 7812. Acesta este utilizat în mod frecvent în carduri de credit și cărți de debit, cărți cu valoare stocată, carduri cadou și alte carduri similare. BIN-ul este benefic pentru identificarea unei brand de carduri, a unei instituții emitente sau a unei bănci, a țării de emitere, a tipului de card și a categoriei de carduri. [/ref] de UK, pot observa faptul că adăgând un card Revolut inițial din cont, pentru a plăti contul premium Spotify sau în ecosistemul Apple, nu este atât de ușor, cardurile fiind refuzate; motivul pentru acest refuz este faptul că încerci să plătești cu un card care are un BIN de UK, lucru nepermis nici de Apple nici de Spotify atât timp cât adresa pusă în cont este din România.

Pentru a rezolva această problemă, tot ce trebuie să faceți este să emiteți un nou card, virtual. Pentru a face asta, din contul Revolut dați un tap pe Cards iar apoi semnul + din colțul dreapta sus, ca mai apoi să mai dați un tap pe Virtual. În acest moment, noul card virtual va avea BIN de România.

Pentru a te asigura de acest lucru, intră pe binlist.net și inserează primele 8 cifre ale cardului tău Revolut.

În acest moment, aveți un card Revolut cu BIN de România, ceea ce vă permite să îl folosiți pentru plata contului Spotify, Apple, Netflix, etc.

Leave a Comment