PRO TV amenință cu ieșirea din grila Telekom și NextGen

Andrei Bădescu

Updated on:

NEWS
1 minute
pro-tv-telekom-nextgen

UPDATE – 28.02.2019 – Într-un final, PRO TV, Telekom și NextGen au ajuns la o înțelegere, ceea ce înseamnă că cei 1.500.000 abonați ai celor din urmă, vor putea în continuare să urmarească posturile PRO TV.


În data de 28 februarie contractele de retransmisie ale PRO TV cu Telekom Romania Communications S.A. și NextGen Communications SRL vor expira. În pofida ofertelor PRO TV, Telekom și NextGen nu au agreat un nou contract.

Ce faci când nu ajungi la un consens comercial? Pui presiune pe cabliști, anunțând în prime time, vineri seara, când marea majoritate se uită la Românii au Talent, că li se va tăia macaroana și că începând cu 1 Martie, nu vor mai avea access la programele PRO TV, sugerându-le foarte elegant, ca pentru detalii suplimentare să contacteze numărul de relații cu clienții, al cabliștilor.

Ce faci ulterior? Aștepți să fii căutat, fiind conștient că marea masă a clienților vor pune presiune pe cabliști, amenințând cu rezilierea.  Să nu uităm că, Telekom și NextGen au împreună 1.500.000 abonați, proaspăt nemulțumiți, care vor înroși numărul de relații clienți.

Ce este interesant, este faptul că Telekom a fost sponsor principal al emisiunilor Românii au Talent și Vocea României timp de 8 ani, până în 2018. Probabil vi-l amintiți pe Bartoș dând legătura în camera Magenta 🙂

PS: Pentru a suna la call center-ul Telekom (număr scurt 1234) între anumite intervale orare, tariful este de 1 EURO pe minut 🙂

 

Leave a Comment