Depanero devine service autorizat Apple

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute

După ce în urmă cu câteva săptămâni aflam că Noumax a pierdut certificarea de service autorizat Apple, zilele trecute am aflat că Depanero a obținut această certificare. Ce-i drept, la un moment dat, chiar mă întrebam cum de cei de la Depanero nu fac acest pas, ținând cont că aveau un brand awareness destul de mare în București.

Una și cu una fac două; Depanero, service-ul de casă al celor de la eMag este de acum service autorizat Apple din data de 21 Februarie și vor repara la standardele impuse de către compania americană produse ca iMac-uri, Macbook-uri, iPad-uri, iPhone-uri, Apple Watch-uri, Apple TV-uri, iPod-uri și căști Beats.

Să vedem care va fi evoluția, de-a lungul timpului am citit pe internet câteva nemulțumiri ale oamenilor vis-a-vis de cei de la Depanero.

În același timp, să nu uităm că reparațiile în service-urile Apple sunt minime, de multe ori, rulându-se soft-ul de diagnoză, iar apoi înlocuirea pieselor.

Pentru mai multe detalii despre cum abordează Apple procesul de servisare, canalul acesta de YouTube poate aduce lumină în acest aspect.

Service-uri autorizate Apple România

  1. iStyle – www.istyle.ro
  2. Cordon Electronics – www.cordongroup.ro
  3. Vox – www.voxstore.ro
  4. Depanero – www.depanero.ro

Leave a Comment