METRO oferă 1500 euro fetițelor născute de 8 Martie

Andrei Bădescu

Updated on:

2 minutes

Fiecare fetiță născută în maternitățile din București de Ziua Internațională a Femeii, va primi suma de 1.500 euro, sub forma unui cec cadou, din partea Metro România și BCR, măsură ce face parte din inițiativă #MicileAntreprenoare.

Părinții fetițelor născute în maternitățile din București în data de 8 martie 2019 pot trimite un e-mail la adresa [email protected], prin care să își exprime dorința de a participa la campanie. E-mailul trebuie să conțină: copia certificatului de naștere al fetiței și formularul de consimțământ primit în pachetul cadou odată cu nașterea fetiței, completat și semnat.

Scopul inițiativei este de a oferi femeilor un sprijin real în demararea propriei afaceri. Campania se derulează în toate maternitățile din capitală.

Notă: Data limită de înscriere este 8 aprilie 2019.

Drăguț, nu? Ei bine… este și nu este, vorba aia din popor pentru că:

Prin intermediul acestei inițiative, METRO, în parteneriat cu BCR, oferă un cec cadou în valoare de 1.500 de euro tuturor fetițelor născute în maternitățile din București, pe 8 martie 2019. Banii vor fi depozitați într-un cont bancar deschis la BCR, pe numele fiecărei fetițe și vor putea fi accesați de acestea după împlinirea vârstei de 18 ani.

Majoritatea părinților ar fi vrut să-i primească pe loc, o naștere este scumpă însă trecând peste marketing-ul aferent, în cel mai rău caz, îi lași acolo și vezi dacă se vor devaloriza sau nu; o altă abordare ar fi continuarea depozitului inițial, făcând depuneri recurente, iar poate la 18 de ce nu, o nouă antreprenoare se va naște.

PS: Conform studiului, în România 64% dintre femei își doresc să-și deschidă propria afacere, dar numai 6% dintre ele au încredere că își pot realiza această dorință. Problemele care alimentează această neîncredere sunt de ordin financiar. Un sfert (25%) dintre femeile care au participat la studiu și dețin în prezent o afacere au întâmpinat dificultăți în deschiderea afacerii. Ele au afirmat că strângerea fondurilor necesare și lipsa unui sprijin financiar au reprezentat cele mai dificile etape ale demarării afacerii lor.

Leave a Comment