Hackathon #2, 27-28 Octombrie – Bucuresti

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute

Q: Ce este un Hackathon?

A: Un Hackathon (de asemenea, cunoscut sub numele de hackday, hackfest sau codefest) este un eveniment în care programatorii și alții din domeniul dezvoltării de software colaborează intens pe proiecte software.

Ediția din luna aceasta (27-28 Octombrie) are loc  la Crystal Palace Ballrooms pe Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucureşti. Startul se dă la ora 17.00. Durata hackathonului este de 24 h.

Tematici:

  • Mobile applications
  • Cloud Computing
  • Web development

Organizatorul are dreptul să publice, să promoveze şi să folosească în campanii de marketing aplicaţiile dezvoltate de concurenţi la eveniment, concurenții exprimându-și prin înscrierea la eveniment acordul expres în această privință. Publicarea, promovarea și utilizarea aplicațiilor dezvoltate în cadrul evenimentului se face de către organizator fără obligația de a remunera în orice fel participanții. Organizatorul are dreptul să publice conţinutul aplicaţiilor dezvoltate, precum şi numele persoanelor care au dezvoltat aplicaţiile respective.

Asta nu e ok, părerea mea. Pe scurt, voi băieți băgați, că dacă iese ceva din ce scrieți voi, noi într-un final ne scoatem pârleala pe cârca voastra, ce naiba, vă dăm crackers, pizza, sandwich-uri, cafea, mici, pepeni, struguri şi alte alea.

Cele mai bune 3 proiecte, realizate fie individual, fie în echipe, vor pleca acasă cu premii care totalizează suma de 4500 Euro*.

Locul 1 — 1.800 euro

Locul 2 — 1.200 euro

Locul 3 — 900 euro

Premiul de popularitate — 600 euro

Sneak peek din ediția anterioară aici.

Oare băieții din RST îşi fac apariția?

Noutăţile și update-urile apar pe pagina de Facebook.

Leave a Comment