(P) DreamHack București 2013 – comunicat de presă

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute

S-a dat startul pentru DreamHack București 2013! Cei mai cunoscuți jucători de StarCraft, CS și LoL au venit să câștige premiile puse la bătaie în București. Valoarea premiilor depășește suma de $50.000. De asemenea, premiile în produse la turneele pentru spectatori depășesc  $15.000.

dolcesportShow-ul este transmis online pe http://www.dolce-sport.ro/esport/ și pe canalul TV Dolce Sport, pe postul national din Suedia și în alte 10 țări.

Evenimentul este organizat de ComputerGames.ro, site-ul numărul 1 de jocuri din România, și susținut de Romtelecom, și a debutat în acest weekend la Sala Polivalentă, alături de cele mai puternice nume din sportul electronic mondial. Evenimentul care se va încheia duminică, a transformat Bucureștiul în epicentrul gaming-ului mondial.

Cei mai cunoscuți jucători de StarCraft II, Flash, MaNa, românul NightenD, precum și cele mai tari echipe de CS: Global Offensive și League of Legends, Ninjas in Pyjamas, Na’vi, Fnatic sau Copenhagen Wolves, au venit să câștige cei peste $50.000 puși la bătaie în București, dar și calificarea la marea finală DreamHack Winter din Suedia, ce are loc în noiembrie.

Peste 10.000 de spectatori se estimează că vor trece pragul Sălii Polivalente în weekend-ul 14-15 septembrie, veniți din toată lumea pentru a-și încuraja idolii.

Peste 200 de jucători participă la competițiile organizate la DreamHack, iar aceștia sunt veniți de pe tot globul, din țări precum România, Coreea de Sud, Finlanda, Franța, Germania, Kazahstan, Suedia, etc.

La competiția de la Sala Polivalentă vor exista pe tot parcursul weekend-ului și concursuri de 1v1 pentru cei prezenți, la League of Legends și Dota 2, iar înscrierea se va face la fața locului, pe baza biletului de jucător – spectator. De asemenea, give away-uri vor exista din plin de la companii precum Kingston, Logitech și altele.

1 thought on “(P) DreamHack București 2013 – comunicat de presă”

Leave a Comment