DefCamp 2013 – hacking & INFOSEC în același loc

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute

În perioada 29-30 noiembrie 2013, la Crystal Palace Ballroom, în București, va avea loc conferința de hacking și securitate informatică DefCamp 2013.

Se estimează o prezență de 300-400 de participanți într-una dintre cele mai elegante locații din capitală, alături de peste 15 speakeri locali și internaționali și câteva activități foarte provocatoare:

  • DefCamp CTF
  • Hack The Machine
  • App 2 Own
  • Wall of Sheep
  • Spot the Cop

Doritorii își pot achiziționa bilete de pe DefCamp.ro prin Eventbrite. Taxa este de 20 euro pentru studenți și 40 pentru cei care au finalizate studiile universitare.

Pentru pofticioși și cei plini de idei, pot propune subiecte de discuție prin formularul Call for Papers.

Evenimentul din această toamnă va antrena participanții în discuții referitoare la 0days, PRISM, mobile security problems, DDOS, networking, P2P networks, D&D APT’s, social engineering, camera surveillance, application security research, lockpicking și secure system administration  prezentările fiind susținute atât de specialiști din România cat și din străinătate.

Zvonurile spun că vor fi multe 0day-uri în adrese cu reputație prestigioasă. Pentru pianiștii care încă sunt școlari, se vor elibera și adeverințe cu care să se poată motiva absențele școlare, NOT 😀

Evenimentul are deja o tradiție, fiind deja la a 4-a ediție.

PS: au apărut și pe THN.

defcamp

Leave a Comment