DreamHack 2013 – București – România

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute

O lună și o zi până când DreamHack 2013 București își deschide porțile. Evenimentul se va desfășura în perioada 14 – 15 septembrie în Sala Polivalentă din București. Spre deosebire de anul trecut, locația a fost schimbată.

1016370_667512633276508_529000970_n

Ce este DreamHack?[hr]

DreamHack înseamnă calculatoare, internet și întreaga experiență digitală pe care acestea le creează. Dar când vorbești despre DreamHack, vorbești în primul rând despre jocuri. În 2012, efectul a fost unul scontat, pe alocuri chiar s-au depășit așteptările, organizatorii neașteptându-se la un succes atât de mare.

Pe lânga concursurile organizate între bine cunoscutele clanuri de gaming, te poți bucura de concerte live, urmărirea live a unui battle sau aducerea propriului calculator/laptop în zona BYOC (Bring your own computer). Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Care este programul?[hr]

Programul evenimentului poate fi urmărit pe pagina oficială a evenimentului.

De unde pot fi luate biletele?[hr]

Biletele pentru DreamHack Bucuresști 2013 sunt disponibile pe dreamhack.ro, shop.computergames.ro, www.bilete.ro,  în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Evenimentul este promovat si pe Facebook.

Leave a Comment