Cuponul de 30% reducere Parkside nu a fost disponibil pentru toți

Andrei Bădescu

IMHO
2 minutes
lidl-cupon-reducere-30%-parkside

Degeaba Lidl este o companie germană pentru că adaptarea la stilul românesc are loc destul de repede. Văzusem pe grupul de Facebook Parkside România cum că săptămâna care tocmai s-a terminat este un cupon de 30% reducere Parkside în aplicația Lidl. De curiozitate, arunc un ochi în aplicație însă nu găsesc nici un cupon de 30% reducere Parkside așa cum era menționat pe Facebook. Nu am dat prea multă importanță pe moment. Astăzi, mare zarvă iar pe Facebook. Aparent, nu toată lumea a beneficiat de cuponul de 30% reducere.

Notă: Cuponul era activ până în data de 01.05.2022, nu beneficiau de reducere sculele din săptămâna curentă, iar numărul maxim de produse cumpărate folosind cuponul de reducere Parkside era de 3.

Unii din frustrare, au contactat serviciul de suport clienți, fie prin telefon fie prin email. Răspunsul, nu a fost unul standard, cum ar fi fost normal, ci diferit de la om la om. Unuia i s-a comunicat cum că este nu ar avea ultima versiune a aplicației și de aceea. Bineînțeles, nici după update cuponul mult râvnit nu a apărut. Altuia, i s-a spus că cuponul de reducere 30% Parkside apare doar pentru magazine nou deschise sau daca folosești aplicația Lidl Plus în mod intens, pentru a atinge anumite “praguri”;”cardeală, superlativul la mangleală”; probabil că ei nici acum nu știu de ce la unii a apărut cuponul iar la alții nu. Cel care a primit motivul cu atinsul unor praguri, avea cheltuiți din Ianuarie și până acum, 15000 RON cheltuiți doar la Lidl, deci mi-e greu să cred ca “pragul era mai sus”. Un al treilea, a dat email iar răspunsul nu a ezitat să apară, și de această dată complet diferit, cum că, de fapt, erau cupoane cadou, personalizate. Sunt curios pe bază de ce anume s-a făcut “personalizarea”. Random.org și o gherlă de programare?

raspuns lidl suport clienti cupon reducere

Alo, Lidl România, faceți un efort și vă hotărâți care a fost faza cu cuponul buclucaș? Ați sictirit o cumunitate destul de mare pe Facebook, sunt ceva grupuri de Facebook pe produsele asteaș vreo 135k utilizatori însumați în primele 5 grupuri de Facebook care apar în search după “Parkside Romania”[ref]PARKSIDE Romania – 80k membri[/ref][ref]Parkside Lidl Romania Oficial – 21k membri[/ref][ref]Unelte și Scule Parkside România 🇷🇴 – 17k membri[/ref][ref]Grupul pasionaților de scule Parkside – 10.7k membri[/ref][ref]Parkside Performance România 🇷🇴 – 7.7k membri[/ref].

Leave a Comment