Bătaie în Lidl Titan, paza (Libra Guard) stă și se uită

Andrei Badescu

1 minute
scandal-bataie-supermarket-capitala-lidl

Lidl iese iar în evidență într-un mod negativ și probabil că vor începe articolele plătite cu numărul de angajați de Lidl în ultimele 6 luni, câte magazine s-au mai deschis sau cum este supermarketul favorit al românilor. Totul pentru a acoperi ultimul eveniment în care au fost protagoniști.

Presa vuia zilele trecute despre bătaia aplicată de 3 gherțoi de bloc altor 2 persoane, tată și fiu, mai în vârstă. Scânteia a fost observația făcută de una dintre cele 2 victime celorlalți 3 agresori cum că s-au băgat în față, la coada unei case din magazin Lidl Titan.

Mai jos, filmarea făcută de un client al magazinului. Întrebarea de 100 de puncte către Lidl este care este scopul firmei de pază? De ce paznicii stăteau și se uitau?

Bineînțeles, departamentul de comunicare Lidl se va ultragia, vor declara cum că ei nu susțin violența și dezavuează total atitudinea firmei de pază (Libra Guard) și vor întrerupe victorios contractul cu această firmă de pază. Probabil vor da și 2 coșuri cu mâncare și 3 cupoane în aplicația Lidl Plus, doar, doar, nu vor da în judecată și magazinul pe lângă agresori.

(1) Lovirea sau orice alte acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

193 Cod Penal

Sau, cum spun cei de la TNR, Săptâmâna MMA la Lidl.

Leave a Comment