Stația Pipera închisă, Uber oferă reduceri de 50% pentru comenzile din și către Pipera

Andrei Bădescu

Updated on:

NEWS
4 minutes
Statia Pipera inchisa

Pe toate canalele media s-a discutat despre cum stația din Pipera va fi închisă între 15 și 17 iulie; incomodă situația, grea pentru angajați cât și pentru angajatori. Primăria a pus la dispoziție o linie RATB dedicată pentru a face legătura între stația de metrou Aurel Vlaicu și Pipera care va funcţiona, spun ei, la un interval de succedare de circa 2-3 minute în zilele de lucru, respectiv 3-4 minute în zilele de sărbătoare, astfel încât să poată fi satisfăcută cererea de transport de pe magistrala afectată.

Linia navetă 616 va funcţiona pe traseul: Platforma Industrială Pipera, Bd. D. Pompeiu, Şos. Petricani, Şos. Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, Şos. Pipera, Aurel Vlaicu, precizează RATB.

Traficul va fi infernal, oamenii vor întârzia sau vor pierde mult mai mult timp pe drum iar Uber va avea parte de un boost gratuit de publicitate și un număr mărit de comenzi către acea zonă.

Uber-PIPERA50
Uber-PIPERA50

Cei de la Uber anunţă că reduc la jumătate costul curselor din şi către Pipera pentru situațiile în care a fost utilizată opţiunea de „împărţire tarif” (Split Fare), în perioada 15-17 iulie, când staţia de metrou Pipera va fi închisă pentru modernizarea sistemului de acces.

Tot ce este nevoie să faci este să introduci în aplicaţie codul promoţional PIPERA50 şi să călătorești alături de unul sau mai mulţi colegi sau cunoscuţi, folosind opţiunea de împărţire tarif din aplicaţie. Codul promoţional trebuie introdus în aplicaţie o singură dată şi se va aplica automat la următoarele 10 curse, dacă sunt împărţite cu cineva.

În condiţii de trafic normal, o cursă Uber de la Piaţa Unirii până la staţia de metrou Pipera costă aproximativ 20 de lei. Dacă utilizatorul călătoreşte cu cineva şi împarte tariful cursei direct din aplicaţie, fiecare dintre pasageri va achita câte 11 lei. Folosind codul promoţional, costul cursei Uber către birou sau casă se reduce cu 50%, ceea ce înseamnă că – în excemplul dat – fiecare dintre pasageri va achita 5,5 lei, în perioada 15-17 iulie.

Mai mulți oameni în mai puține mașini înseamnă mai puțin timp petrecut în trafic în care putem face lucruri care contează cu adevărat pentru noi – spun cei de la Uber; aș adaugă eu și finalul, mai multe comenzi pentru ei și încă o porție de media buzz.

Cum funcționează Uber Split Fare?

 • Deschide meniul aplicației Uber apăsând în colțul din stânga sus
 • Apasă ”Plată”
 • Apasă ”Adaugă cod promoțional”
 • Introdu codul promoțional PIPERA50 și apasă ”Adaugă” (Vezi aici cum poți adăuga codul promoțional în aplicație)
 • Codul promoțional este acum activ la contul tău și se va aplica automat la toate cursele tale Uber către și din zona Pipera, efectuate în perioada 15 – 17 iulie
 • Comandă un Uber ca să ajungi și /sau să pleci ușor de la birou (Află aici cum poți comanda o mașină)
 • Pentru a beneficia de reducerea de 50%, trebuie să împarți drumul tău către și de la birou cu un alt coleg. Când sunteți amândoi în mașină, în timpul cursei, apasă în partea de jos a ecranului
 • Apasă pe chenarul care prezintă numele profilului pe care călătorești și metoda de plată selectată
 • Apasă “Împarte tarif” / “Fare split”
 • Introdu în aplicație numele celuilalt pasager (dacă este salvat în lista ta de contacte) sau numărul lui de telefon și apasă “Trimite cerere”
 • Colegul tău va primi o notificare și va trebui să accepte să împartă cu tine tariful cursei (Vezi aici cum poți împărți tariful cursei cu alți pasageri)
 • Când ajungeți la destinație, tariful va fi va fi împărțit în mod egal și va fi retras de pe cardurile bancare asociate fiecărui cont, iar tu te vei bucura de o reducere de 50% la cursa ta Uber

Bine de știut

 • Pentru ca toți pasagerii care împart cursa să beneficieze de reducere, aceștia trebuie să introducă în prealabil în aplicație codul promoțional PIPERA50
 • Promoția este valabilă atât pentru utilizatori noi, cât și pentru utilizatori existenți Uber, pentru cursele unde s-a folosit opțiunea de ”Împărțire tarif”, care au ca punct de plecare sau destinație zona Pipera, în perioada 15 – 17 iulie, în limita a 10 curse / utilizator
 • Codul promoțional trebuie introdus în aplicație o singură dată și se va aplica automat la următoarele 10 curse

Leave a Comment