SAP lanseaza SAP Business Software bazat pe SAP Hana

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute

SAP a lansat recent un business software nou cu o viteză îmbunătățită. Acest software, poartă numele de SAP Business Suite şi este bazat pe platforma SAP HANA care poate accelera viteza de procesare a unor anumite procese care relaționează cu baza de date aproape real-time. Conform upper managementului (Co CEO Jim Hageman Snabe) HANA este una dintre cele mai rapide baze de date de pe piață, şi de asemenea este unul dintre cel mai mari progrese de la SAP încoace.

Cu această lansare, probabil că multe companii vor fi gata să renunțe la serviciile oferite de cei de la Oracle sau IBM din cauza prețurilor extrem de mari pe care aceştia le practică.

Mulți dintre clienții fideli ai companiei sunt dispuşi să implementeze acest nou serviciu cu scopul de a se alinia cu viteza cu care merg lucrurile în ultimul timp. Mulți dintre aceştia au implementat SAP HANA de mai bine de un an de zile, aşa ca SAP Business Suite le va oferi acel real-time “response to request”.

În plus, analiza predictiva pentru SAP HANA permite companiilor să:

  1. Ofere inovații pentru business şi să rezolve problemele care au fost imposibil de rezolvat.
  2. Simplifice stiva (IT stack) pentru a reduce costul de ownership şi să se ocupe cu cantități imense de date şi conectivitatea mobilă.
  3. Serveşte mai bine business-ul. În timp real (real-time) înseamnă decizii mai bune, mai clare intuiții, și deschide ușile pentru clienții self-service.

Cele mai multe companii folosesc software-ul SAP pentru “payroll management” si “product management”. Cei de la SAP consideră ca HANA este şi va fi produsul “flagship” al gamei.

1 thought on “SAP lanseaza SAP Business Software bazat pe SAP Hana”

Leave a Comment