Tendințele ESET în materie de securitate pentru 2017

Andrei Bădescu

Updated on:

NEWS
1 minute

Cu o rată de creștere de 200% în ultimii 5 ani, ESET a creat acest raport despre viitoarele tendințe în materie de securitate nu doar pentru a ajuta companiile și utilizatorii clasici de acasă să înțeleagă modul de operare și tehnicile folosite de hackeri ci și pentru a proteja împotriva noilor amenințări care vor apărea în decursul anului.

Trends 2017: Security held ransom report” este împărțit în nouă secțiuni, fiecare concentrându-se asupra unui aspect important al securității informațiilor. Cele mai multe dintre secțiuni sunt în legătura cu amenințări informatice, fie în funcție de tip (Ransomware, Vulnerabilități și Mobile) fie pe ramuri de activitate (sănătate, infrastructură critică și jocuri de noroc).

Raportul subliniază în același timp și importanța educației continue, aceasta fiind una dintre componentele esențiale pentru siguranța online și oferă cititorilor săi pași simpli pentru ridicarea nivelului de conștientizare.

Pentru cei interesați de subiect, recomand să aruncați un ochi pe prezentarea acestora, este o lectură foarte interesantă, sau, pentru cei care nu dispun de foarte mult timp la dispoziție, pe rezumatul prezentării.

Leave a Comment