RCS-RDS – Digi Storage – 20 GB free, 50 GB la doar 3 lei / lună

Andrei Bădescu

Updated on:

NEWS
3 minutes
Digi Storage

În Februarie 2014, cei de la DailyBusiness anunțau o posibilă lansare a unui nou serviciu RDS-RCS, pe numele său Digi Storage. În acest sens, aceştia au descoperit că RDS-RCS au înregistrat la OSIM mai multe cereri pentru înregistrarea unor denumiri, printre care şi Digi Storage.

Momentan nu există nici o comunicare oficială din partea companiei, totul rămânând la stadiul de zvon. De câteva zile, pagina de autentificare (https://storage.rcs-rds.ro/login?redirect=%2F&) a serviciului este online.

Sigur, nu sunt primii care fac asta în România, au mai fost înaintea lor Orange[ref]Orange Cloud – Cu serviciul Orange Cloud poţi păstra pozele, videoclipurile, melodiile, fişierele, calendarul sau contactele tale într-un singur loc, în siguranţă. În plus, ai trafic nelimitat ca să le poţi încărca, descărca şi accesa de pe smartphone, tabletă sau calculator de oriunde şi oricând ai nevoie. Astfel, păstrezi în siguranţă tot ce-i important pentru tine şi vei putea sa le trimiţi mult mai uşor prietenilor tăi, chiar dacă nu le ai salvate pe device-ul tău.[/ref], Vodafone[ref]Vodafone Cloud – Vodafone Cloud iti ofera posibilitatea inregistrarii unui cont care-ti permite sa salvezi continutul digital si sa-l accesezi de pe mai multe dispozitive. Contul tau are alocat un spatiu de stocare gratuit comunicat la inregistrare. Spatiul aditional de stocare este disponibil contra cost. Serviciul iti permite sa salvezi automat sau manual fisierele si sa le distribui prin e-mail sau Facebook.[/ref], însa am o presimțire că aşa cum au intrat pe piață cu abonamentele FiberLink 500 şi FiberLink 1000, vor avea un buzz la fel de mare şi cu acest serviciu.

Spațiul de stocare este net superior față de concurenții Orange şi Vodafone:

–       20 GB gratuit – daca esti abonat la Digi Net Fiberlink 500 sau Digi Net Fiberlink 1000

–       de la 50 GB pana la 150 GB, cu doar 3 lei lunar (TVA inclus) pentru fiecare 50 GB – daca esti abonat la internet fix Digi Net (100 GB – 6 lei / lună, 150 GB – 9 lei / lună)

Aplicația client (Android (Google Play) | Apple (AppStore)) oferită de aceştia se va sincroniza automat pe toate dispozitivile. Un alt plus este faptul că serviciul lor de storage se poate integra cu alte platforme de storage astfel încât documentele plasate pe aceste platforme să pot fi vizualizate.

Opțiunea de criptare este disponibila şi în cazul Digi Storage. Detalii pentru acest serviciu, mai jos:

[quote style=’1′ cite=”]In cazul in care optezi pentru functia “criptare”, documentele si informatiile tale vor fi supersecurizate, nimeni in afara de tine si de titularul contului aditional neavand acces la ele. De fiecare data cand vei dori sa vizualizezi/modifici documentele, va fi necesar sa le descarci pe un PC / laptop / tableta.

ATENTIE!

Functia “criptare” nu poate fi dezactivata decat odata cu dezactivarea contului; va functiona permanent pe perioada functionarii contului tau.[/quote]

Conturile pot fi create deja cu toate că serviciul nu a fost oficial anunțat. PR-ul ne trezim şi noi?  Un comunicat ceva?

digi storage cont2
Digi Storage – creeaza cont
digi storage cont
Digi Storage – creare cont
digi storage login
Digi Storage panel control

 

1 thought on “RCS-RDS – Digi Storage – 20 GB free, 50 GB la doar 3 lei / lună”

Leave a Comment