Microsoft Office 2013, Office 365 – lansarea oficiala maine

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
2 minutes

Conform twitului de mai sus, mâine se lansează official Office 2013 cât și Office 365. Office 2013 este la dispoziția oamenilor de la finalul anului trecut, însă doar în rețelele MSDN și TechNet.

Acesta a fost disponibil și pe tableta Surface precum și pe versiunile de Windows 8 OEM, însă mâine este momentul în care toți end-userii vor putea să beneficieze de acest nou serviciu cât și de Office 365.

skydrivePrimul lucru pe care îl vedeți când deschideți Office 2013  este un aspect nou, îngrijit. Însă caracteristicile pe care le cunoașteți sunt încă aici, împreună cu altele noi care vă economisesc foarte mult timp. Noul Office funcționează, de asemenea, cu telefoane smartphone, cu tablete și în cloud, chiar și pe PC-uri care nu au Office instalat. Așadar, acum vă puteți accesa întotdeauna fișierele importante, indiferent unde vă aflați sau ce utilizați. Pentru a beneficia de toate aceste noi servicii, este nevoie să utilizați un cont Microsoft (de exemplu [email protected]).

Ce este și ce oferă Office 365?

După cum spun și creatorii serviciului, este singurul serviciu bazat pe Web complet compatibil cu Microsoft Office. Există posibilitatea să lucrați în siguranță și să comunicați în timp real de aproape oriunde.

Cu ajutorul noii suite, veţi avea acces la e-mail, documente importante, contacte şi calendar de oriunde. Web Apps vă va ajuta să editaţi şi să partajaţi documentele, şi fiecare utilizator va deţine 25 de GB pentru căsuţa de e-mail.

Din ce este compus?

 • Microsoft® Office Professional Plus – Unealta de productivitate cea mai folosita în lume conectata si livrata împreuna cu servicii de tip Cloud – pentru o experienta unitara indiferent de dispozitivul folosit: computer, telefon sau browser web.
 • Exchange Online – Solutie în Cloud pentru email, calendar și contacte cu protecție constantă împotriva virusilor si a spamului.
 • SharePoint Online – Serviciu în Cloud pentru creare de site-uri pentru colaborare cu colegi, parteneri si/sau clienti.
 • Lync Online –  Solutie în Cloud pentru mesagerie instant, prezenta si meeting-uri online ce includ conferinte audio/video precum si share-uire a desktopului sau a aplicatiilor.

Care sunt beneficiile?

 • Acces de orinde la e-mail, documente, persoane de contact și calendare
 • Integrare perfecta cu Microsoft Office si BlackBerry Business Cloud Services
 • Suport tehnic IT oferit prin telefon și uptime 99,99%
 • Optiuni de “data recovery” și “pay-as-you-go

Exista mai multe planuri tarifare pentru acest serviciu, toate create în funcție de nevoile clientului:

 1. Microsoft Office 365 E (E1, E2, E3, E4)
 2. Microsoft Office 365 K (K1, K2)
 3. Microfost Office 365 P (pentru profesioniști și companii mici de până în 25 de angajați: clienții pot folosi Office Web Apps, Exchange Online, SharePoint Online, Lync Online și un site web extern în doar cateva minute)
office365-panel
office365-panel

Leave a Comment