Lansare magazin digital Xiaomi

Andrei Bădescu

NEWS
1 minute
Lansare magazin online Xiaomi - www.mi-home.ro

După deschiderea magazinului din MegaMall în parteneriat cu cei de la Blacktech, Xiaomi se pare că vor deschide în România propriul magazin online oficial – www.mi-home.ro.

După cum spune și anunțul de pe Facebook, lansarea oficială va avea loc Luni, 18 ianuarie, orele 15:00. Aceasta va putea fi urmărită atât pe pagina de Facebook Xiaomi România cât şi pe canalul de YouTube Xiaomi România.

În ziua lansării vor fi 8 modele de device-uri Xiaomi probabil vândute la prețuri reduse. Făcând un arc peste timp, probabil vom vedea clasicul Mi Electric Scooter 1S, văzut și la lansarea celor de la Blacktech, care apropo la Carrefour în perioada asta este pe la 1200 RON, Mi Air Purifier, Mi Smart Scale, Mi Smart Band și probabil Xiaomi Mi 10T (Pro / Lite).

Am vrut să văd cine este în spatele domeniului mi-home.ro; se pare că este un anume Leszek Sowinski care a înregistrat domeniul prin 2017 și care în Polonia tocmai ce a lansat de curând cel mai mare magazin Mi Store din Europa Centrală și de Est și care probabil are exclusivitate pe online cu Xiaomi în România.

Aproximativ prin aceeași perioadă când a înregistrat www.mi-home.ro, acesta a mai înregistrat încă 2 domenii având legătură strânsă cu Xiaomi.

Domenii-detinute-de-Leszek-Sowinski

Leave a Comment