iOS 6.1 blocat pe Exchange Server 2007 si 2010

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute
calendar

În urma unui bug descoperit în iOS 6.1, dacă un utilizator updatează orice în calendar de pe device-ul lor Apple cu iOS 6.1, aceste modificări pot afecta mulți alți utilizatori și în special pot cauza creșteri masive de loguri pe serverul de Microsoft Exchange.

Până când acest bug va fi rezolvat, angajații din corporații sunt îndrumați să nu își upgradeze device-urile la iOS 6.1 pentru a evita incidentele neplăcute. De asemenea, este foarte greu pentru administratorii IT să controleze când și cum userii lor își pot upgrada device-urile personale (BYOD) așa că mulți au recurs la un gest extrem pentru a nu afecta serverele de exchange blocând temporar accesul a iOS 6.1.

Pentru mai multe informații tehnice despre cum să blochezi device-urile cu iOS 6.1 ActiveSync pe serverul de Exchange, click aici.

[hr]Notă: Nu există în acest moment nici o rezoluție de la Apple sau Microsoft pentru această problemă. Bug-ul are loc la nivel global. Cei de la Apple nu au recunoscut oficial problema sau când va exista un fix pentru acest bug.[hr]

6 thoughts on “iOS 6.1 blocat pe Exchange Server 2007 si 2010”

Leave a Comment