Facebook: Pay2SendToInbox

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute

Toți sunt cuprinși de febra Facebook. Un like, un check in, follow sau mesaj. Cam asta poți face pe o rețea socială, în mare.

De-a lungul timpului a oferit gratuit, tot felul de servicii în schimbul a nimic, aparent. Ce sunt câteva date personale, sau informații despre lucrurile pe care le apreciezi?

Cum acțiunile de la Facebook sunt în scădere de la listarea pe bursa, aceștia aruncă în luptă un nou serviciu de monetizare. Oferă șansa utilizatorilor de a plăti pentru a trimite mesaje direct în Inbox și nu în Other, vedetelor și persoanelor pe care nu le ai în lista de friends sau cu care nu ai prieteni comuni.

Pornind cu mesajele către Mark Zuckerberg, Snoop Dogg  și terminând cu un anume “Pascu Cristian” mesajul se plătește pentru a ajunge în Inbox-ul acestora.

Care e diferența între Inbox și Other? De obicei, în Inbox primesti mesaje de la persoanele apropiate și pe cele pe care le cunoști (cred ca depinde si de listele de prieteni făcute) în schimb ce in Other sunt mesajele primite de la persoane care se află în afara cercurilor cunoscute.

fb-other

Nu văd un motiv bun la o scară mare pentru a plăti mesaje pentru acest tip de serviciu însă cu siguranță mai taie din avântul pe care și l-a creat SPAM-ul.

pay2inboxmsg

2 thoughts on “Facebook: Pay2SendToInbox”

Leave a Comment