eMag, Tazz și livrarea coletului în 21 minute

Andrei Bădescu

IMHO
1 minute
Comanda eMag, livrare prin tazz

Ieri am fost cu adevărat surprins de eMag și serviciul lor de livrare Tazz. Mă uitam pe site, uitându-mă de un suport pentru monitoare; având Genius, bineînțeles, primul filtru a fost pe produsele Genius. După ce mi-am ales produsul cu pricina, fiind sub valoarea de 100 lei (cred că ăsta a fost logica din spate a sistemului), a trebuit să aleg între 2 firme de curierat (Sameday și Tazz) și să plătesc transportul. Am ales Tazz; mi-a atras atenția că pentru 5 lei în plus, primeam produsul în aceași zi versus a doua zi cu Sameday. Sincer să fiu, eram destul de sceptic de livrarea în aceeași zi, fiind deja trecut de mijlocul zilei în momentul în care am dat comanda.

Nu trec 30 de minute de la plasarea comenzii și sunt sunat de un număr de telefon. Răspund, era curierul de la Tazz cu coletul meu. Încerc să mă dezmeticesc dar încă nu eram convins că este real, așa că am coborât la poartă destul de sceptic. Până să ajung, mă sună și din call centerul Tazz să mă informeze și ei cum că mă așteaptă curierul la poartă.

INCREFUCKINGDIBIL! SHUT UP AND TAKE MY 💰! Cumpărătura de pe eMag și livrată prin Tazz a fost la alt nivel. Voi mai testa și în viitor cum se păstrează serviciul.

PS: Domnul care a venit cu coletul cred că era taximetrist pe altă tură (nu că ar conta în vreun fel) pentru că venise cu un Logan colantat parțial galben.

Leave a Comment