DreamHack Masters Bucharest 2014 revine la Sala Polivalentă

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
3 minutes

La capătul a două zile de turnee, Alliance (Dota 2) și Lee “Life” Seung Hyun (StarCraft 2) au fost încununați campionii Dreamhack Bucuresti 2014 pe 27 aprilie, însă acesta a fost doar începutul.

DreamHack revine la Sala Polivalentă din Capitală pentru un nou eveniment: DreamHack Masters Bucharest 2014, unde cei mai buni jucători profesioniști din țară și din străinătate vor lupta din nou pentru întâietate în gamingul mondial. Timp de trei zile, între 31 octombrie și 2 noiembrie, Bucureștiul va fi gazda celui mai important eveniment de sport electronic din România.

Evenimentul precedent a avut loc la sfârșitul lunii aprilie și s-a bucurat de un succes deosebit. Peste 20.000 de oameni au călcat atunci pragul Sălii Polivalente, unde au luat parte la 30 de ore de activități, desfășurate pe parcursul a două zile. Cei mai buni jucători profesioniști din lume și-au disputat premiile în valoare totală de 100.000 de dolari, iar spectacolul a fost acoperit de peste 300 de jurnaliști din țară și din străinătate. Evenimentul a fost transmis live pe Dolce Sport 2, iar transmisiunea a fost preluată online în Suedia, Statele Unite ale Americii, Canada, Rusia, Germania, Spania, Serbia, Marea Britanie, Africa de Sud, Grecia, Vietnam, Coreea de Sud, atrăgând peste 630.000 de vizitatori unici și 1,5 milioane de vizualizări.

Indiferent că ești fan Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 sau Team Fortress 2, Secret Shop-ul de la DreamHack Masters Bucharest 2014 (31 octombrie – 2 noiembrie) sigur va avea ceva pe placul tău.

Pasionații de cosplay sunt invitați din nou la DreamHack Masters Bucharest 2014. Ca și până acum, la DreamHack Masters Bucharest 2014 accesul tuturor cosplayerilor este gratuit și se va face pe baza costumului. De asemenea, înscrierea în concurs nu este obligatorie. Puteți face cosplay în cadrul evenimentului și fără să participați în vreo competiție.

Cam așa a fost anul trecut:

Livia Viziteu a câștigat concursul de Cosplay de la DreamHack București din primăvară, de această dată cu un costum impresionant inspirat din personajul Vi (League of Legends), pentru a doua oară consecutiv, anul trecut câștigând cu un costum Edward Kenway – Assassin’s Creed.

10256099 830624230300043 4453889267983318496 o
Lucia Viziteu

dreamhack-2014-kidsAtmosfera interactivă a unui LAN Party este incomparabilă. De aceea, DreamHack Masters Bucharest 2014 va include pentru prima oară și o zonă „Bring Your Own Computer” (BYOC), unde doritorii vor avea parte timp de trei zile de o experiență de neuitat.

Participanții vor avea posibilitatea să își aducă propriul PC sau laptop pentru a se juca împreună cu prietenii sau cu alți participanți cele mai populare titluri ale momentului. DotA 2, League of Legends, Smite, Team Fortress 2, Left 4 Dead, StarCraft 2, Diablo 3, Torchlight 2, Portal 2 sau Need for Speed, posibilitățile sunt nenumărate. Iar turneele ad-hoc organizate pe durata evenimentului vor ține miza la cote înalte. Așa că ia-ți PC-ul sau laptop-ul și vino la primul BYOC DreamHack Masters Bucharest, organizat la Sala Polivalentă între 31 octombrie și 2 noiembrie!

În funcție de timpul pe care-l aveți alocat pentru eveniment și activitățile la care doriți să participați, aveți la dispoziție următoarele opțiuni:

Grăbiți-vă însă! Odată ce este atinsă capacitatea maximă a sălii, biletele vor fi retrase de la vânzare.

1 thought on “DreamHack Masters Bucharest 2014 revine la Sala Polivalentă”

Leave a Comment