DreamHack Bucureşti 2014 – 26-27 aprilie – detalii eveniment

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
3 minutes
dreamhack2014

În 2014, DreamHack va reveni în Sala Polivalentă din Bucureşti pentru a doua oară consecutiv. De această dată, perioada anului se schimbă, evenimentul având loc în luna aprilie, mai precis zilele 26 şi 27 aprilie.

În cadrul DreamHack Open, vizitatorii vor avea ocazia să vadă pe unii dintre cei mai buni jucători de StarCraft II din lume. Asta nu este tot, în cadrul DreamHack Bucureşti 2014 vor fi incluse turnee şi pentru urmatoarele jocuri:

  1. Dota 2
  2. League of Legends (1v1 challenge cât şi Cupa Liceelor – Ediția #2[ref]League of Legends | Cupa Liceelor – În 2014, finala celei de-a doua ediții a Cupei Liceelor de League of Legends se va desfășura tot la Sala Polivalentă, în cadrul DreamHack București 2014 (26 – 27 aprilie), unde cele mai bune patru echipe din România vor lupta pentru premiile puse în joc. La fel ca în ediția precedentă, calificările pentru participarea în playoff vor fi organizate online, mai multe informații despre înscrieri și desfășurarea meciurilor urmând să fie dezvăluite în curând.[/ref])
  3. FIFA 14
  4. Hearthstone: Heroes of Warcraft[ref]HearthStone: Heroes of Warcraft –  joc ce se bazează pe colecție de cărți de joc, care se învârte în jurul meciurilor 1v1 online, prin serverele Battle.net ale celor de la Blizzard Entertainment[/ref]
  5. Super Street Fighter IV

Pentru cei interesați de înscriere pentru Heartstone: Heroes of Warcraft, aceştia sunt nevoiți să trimită eroii folosiți şi să specific deck-ul principal la concurs [at] computergames [dot] ro împreună cu numele complet, cnp, oraş, număr de telefon şi ID-ul de Battle.net aferent. Pentru mai multe detalii referitoare la această înscriere, click aici.

Lista jocurilor nu se opreşte aici, alte jocuri cunoscute urmând a fi anunțate cât mai curând. Pe lânga turneele mai sus menționate, vizitatorii vor avea posibilitatea să testeze în zona high-tech cele mai noi tehnologii şi accesorii de gaming, SteamBox[ref]SteamBox –  device prezentat în premiera la CES 2014, este un PC de mici dimensiuni, dar foarte puternic, ce rulează SteamOS[/ref] şi prototipul Steam Controller[ref]Steam Controller – device prezentat în premiera la CES 2014 împreună cu SteamBox, şi împreună reprezintă viziunea studiorilor Valve Software pentru cum ar trebui să arate divertismentul în sufragerie în viitorul apropiat: un PC de mici dimensiuni, dar foarte puternic, ce rulează SteamOS și este însoțit de cel puțin un Steam Controller.[/ref].

La fel ca şi anul trecut, accesul cosplayerilor este gratuit şi se va face pe baza costumului. Câştigătoarea anului trecut, a fost Livia Viziteu cu un costum Edward Kenway – cei care au jucat Assassin’s Creed nu au nevoie de hint-uri 🙂

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/shinjusworkshop/posts/656093617748720?stream_ref=10/” width=”450″/]

Pentru doritorii de suveniruri, Secret Shop-ul găzduit la DreamHack Bucureşti 2014 sigur va avea ceva pe gustul fiecărui pofticios 🙂

Accesul se face pe bază de bilet, acesta putând fi achiziționat de aici.

  • Acces 1 zi – 34,99 RON (7 EUR + TVA)
  • Acces 2 zile – 49,99 RON (10 EUR + TVA)
  • Acces 2 zile jucător / spectator (oferă și posibilitatea de înscriere în turneele pentru spectatori) – 82,00 RON (15 EUR + TVA)
  • Acces 2 zile + tricou DreamHack – 89,99 RON (20 EUR + TVA)
  • Acces 2 zile jucător / spectator + tricou DreamHack (oferă și posibilitatea de înscriere în turneele pentru spectatori) – 110 RON

2 thoughts on “DreamHack Bucureşti 2014 – 26-27 aprilie – detalii eveniment”

Leave a Comment