Digi Mobil Optim Nelimitat – Cu adevărat nelimitat?

Andrei Bădescu

Updated on:

NEWS
1 minute
rcs_rds_firma

Tot am văzut de la o vreme acele reclame pe canelele Digi referitoare la abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat[ref]Digi Mobil Optim Nelimitat – Convorbiri NELIMITATE în orice reîea naîionala și în rețele internaționale![/ref] național și internațional. În urma ultimului eveniment cu cei de la RCS&RDS am fost reticent în a-mi face un abonament de genul ca și al doilea numar de număr, pur și simplu nu mi-au inspirat încredere.

Verificând Facebook-ul din plictiseală, dau de următorul post al unui tip în care se întreba ce e de făcut în situația de față.

digi-optimdigi-mobil-optim-nelimitat-2

 

Postul a declanșat o adevărată discuție în grupul cu pricina, unii declarând că este țeapă și ca ar merita acționați în judecată, alții ca este vechea înselatorie bazată pe “mințim poporul cu televizorul” și adăugăm note mici în subsolurile contractelor, cei mai cinici și mai înțepați susțin că cei care aleargă dupa ieftinături și calitate proastă primesc osul.

Una peste alta, atâta timp cât în reclamă este denumit Digi Mobil Optim Nelimitat național și international asta ar trebui să reflecte și în contract cât și în serviciile oferite. După cum bine se observă în mesajul de cost control, operatorul nu face diferența între minute naționale și internaționale, drept urmare la prima vedere aș spune că este o simplă înselatorie la limita legală, un artificiu de marketing, ascuns bine în subsolul contractului și al reclamei de pe TV.

Pe site-ul operatorului există o secțiune în care poti afla costul pentru fiecare țară care nu intră în “minute nelimitate internațional”.

Ca și parere personală, aș face o plângere la OPC pentru a primi un răspuns oficial și una către RCS & RDS.

2 thoughts on “Digi Mobil Optim Nelimitat – Cu adevărat nelimitat?”

  1. Buna, e pentru prima data cand va vizitez blogul si vreau sa va spun ca imi place ceea ce faceti! mult succes si continuati tot asa… v-am adaugat la favorite 🙂

    Reply

Leave a Comment