Casti Plantronics 995 – Review

Andrei Bădescu

Updated on:

REVIEWS
2 minutes

Descriere eMag:

Plantronics Audio 995 va permite sa profitati din plin de conversatiile prin intermediul calculatorului, de sunetul stereo toate acestea fara a fi nevoie sa stati langa calculator. Nu ofera doar un sunet audio calitativ, puteti sa controlati iTunes sau Windows Media Player cu ajutorul butoanelor aflate pe casca stanga.

Toate butoanele sunt plasate intuitiv pentru un control rapid si usor: volum in sus si jos sunt plasate pe spatele difuzorului, iar butonul de oprire a microfonului in partea de jos astfel incat sa fiti mereu in control.

Difuzoarele de 40mm ofera calitate audio de studio cu un bass excelent, perfect pentru muzica, multimedia, jocuri si chat pe PC.

Noul design cu greutate redusa asigura un confort sporit pentru ore intregi de folosire.

Specificatii:

Conectare: USB 2.0

Diametru difuzor: 40mm

Utilizare: Multimedia

Microfon: Da

Culoare: Negru cu Gri

HiFi: Nu

Parere personala:

Le folosesc de 2 saptamani la munca, atat pentru conferinte cat si pentru ascultat muzica.

Pentru uz business, sunt suficiente in conditiile in care o sedinta prin conferinta nu tine mai mult de 2 ore. Microfonul isi face treaba, si cu toate ca optiunea de noise cancelation nu este fara cusur, isi face treaba onorabil.

Daca privim din punct de vedere al uzului personal, limitarile isi fac aparitia o data ce sunt folosite mai des. Primul lucru care se observa este lipsa de claritate a sunetului.

Aceasta lipsa de claritate nu este o asa mare problema atunci cand sunt folosite pentru vizionarea unui film insa se poate observa destul de lejer in momentul cand ascultati anumite genuri muzicale.

Al doilea lucru care ma deranjeaza este faptul ca nu sunt foarte comode pe urechi. Dupa o perioada indelunga ma dor urechile.

Bateriile castilor tin in cel mai bun caz 4-5 ore dupa care necesita reincarcare. Problema este ca nu esti anuntat cand bateriile sunt pe duca si nici nu se pot incarca in timp ce sunt folosite.

Argumente PRO:

  1. Control media prin butoanele localizate pe difuzorul din stanga.
  2. Sunt wireless, usoare si au un design reusit.
  3. Sunt recunoscute de OS in 2 minute, atat pe Windows cat si pe MacOS.

Argumente CONTRA:

  1. Dongle-ul USB este destul de mare, usor de indoit sau de rupt. In eventualitatea in care este pierdut sau distrus, nu poate fi inlocuit ceea ce inseamna ca veti ramane cu o pereche de casti nefunctionale.
  2. Perioada de incarcare a castilor este destul de mare, 3-4 ore si nici nu stii cand s-a finalizat procesul de incarcare. Acelasi lucru si pentru atunci cand sunt aproape descarcate. Te poti trezi cu ele inchide fix cand nu iti doresti.
  3. Nu pot fi folosite in timp ce sunt lasate la incarcat.

 

Leave a Comment