Deszăpezire gratuită cu ajutorul celor de la Uber

Andrei Bădescu

Updated on:

NEWS
1 minute

Astăzi, conform celor de la Uber, bucureștenii, au avut ocazia de a comanda o sesiune de deszăpezire gratuită din partea celor de la Uber între orele 11:00 și 14:00.

Echipele de deszăpezire din fiecare UberSNOW au făcut parte membri ai echipei Uber, pasageri, șoferi parteneri, jurnaliști, persoane publice și voluntari care s-au putut înscrie completând formularul de aici până miercuri, 11 ianuarie, ora 12:00.

Persoanele care nu au folosit Uber au avut ocazia de a beneficia și de o primă cursă Uber gratuită, în limita a 25 de lei, dacă se înregistrau pe Uber.com/App și introduceau codul promoțional DESZAPEZIRE.

Cum a funcționat #uberSNOW? O dată făcută comanda, în limita echipajelor disponibile, o echipă se deplasa la adresa menționată iar timp de 15 minute ajuta la deszăpezire. Campania a fost una sociala, cu focus pe zonele rezidențiale locuite în special de vârstnici, căi de acces blocate, alei greu accesibile, școli, grădinițe, spitale.

Printre voluntari, s-au numărat și băieții de la @TechHubBuc.

În comparație cu Twitter, Facebook-ul are mai multe informații referitor la #uberSNOW și locurile unde echipele s-au deplasat.

Drăguț media stunt, win win pentru ambele tabere. Uber PR, aștept cu mare interes un follow up al acțiunii și care a fost rezultatul final.

sursă foto.

Leave a Comment