De pe net adunate #1

Andrei Bădescu

Updated on:

NEWS
1 minute

Subiectul zilei, Facebook.

  1. Facebook Pages feed – Umblă zvonul că, cei de la Facebook testează separat opţiunea Facebook Pages feed, permiţând utilizatorilor să vadă actualizarile tuturor paginilor like-uite într-un feed de ştiri separat. O idee senzaţională; pierd foarte multă informaţie în momentul de faţă, fără un feed dedicat.
  2. Facebook phoneHTC Opera UL, procesor 1,4 GHz, rezoluţie 1280 x 720, Android 4.1.1 Jelly Bean. Sincer, nu văd logica unui asemenea telefon. Ce ar putea avea în plus faţă de un iPhone sau un Samsung, încât oamenii să renunţe la trendsetteri şi să cumpere un telefon creat de o firmă care uşor, uşor, se scufundă.
  3. Psihologia Facebook – Se spune că, Facebook probabil a provocat schimbări creierului tău. Pe scurt, cu cât petreci mai mult timp online, cu atât mai mult s-ar atrofia părţi din creierul tău, responsabile cu memoria, emoţiile şi comunicarea. Pe scurt, “are E-uri” :))
  4. Facebook WiFi – Facebook dă router-ul, companiile dau netul. Pe scurt, în momentul în care un user dă like unei pagini (de restaurant, club, bază sportivă, ş.a) primeşte acces gratuit şi nelimitat pe perioada şederii la wireless-ul acelei companii. La un “Like” depărtare de internet gratuit.

O idee super tare! Gândiţi-vă că plecaţi în concediu in Franţa, dar nu aveţi chef să plătiţi un miliard pentru 30  poze uploadate, 15 check-inuri şi 15 search-uri in Google Maps în roaming. Like la restaurantul de pe Champs Elysees în care cinaţi, iar apoi, free of charge wireless de la băieţii.

Proiect confirmat de Facebook.

Leave a Comment