Castigatorii DreamHack 2012 Bucuresti

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute

CounterStrike  cs

FnaticRC[ref]FnaticRC – Organizaţie de gaming susţinută si sponsorizată de MSI.[/ref] câştigă în faţa conaţionalilor celor de la Anexis[ref]Anexis – Organizaţie de gaming, formată din jucători din întreaga lume[/ref]; Traseul acestora pe durata concursului cât şi alte detalii, se află pe pagina oficială dedicată evenimentului.

Starcraft II starcraft ii

DreamHack Bucureşti s-a dovedit un real succes pentru echipa Acer[ref] Organizaţie de gaming, formată din jucători din întreaga lume, sponsorizaţi de Acer[/ref] care a monopolizat primele 2 poziţii ale clasamentului Starcraft II prin Nerchio[ref]Nerchio – Membru al echipei Acer şi câştigător al concursului SC2 din Bucureşti[/ref] si Bly[ref]Bly – Membru al echipei Acer şi ocupant al celui de-al doilea loc al concursului SC2 din Bucureşti[/ref]. Cel din urmă a fost pur şi simplu spulberat de omologul său din echipa cu scorul de 3-0. În final, amândoi şi-au garantat calificarea în DreamHack Winter de luna viitoare.

League of Legends league of legends

League of Legends este jocul cu cea mai rapidă creștere în scena e-sports, cu numeroase turnee, acesta fiind găzduit de către organizațiile importante din întreaga lume, inclusiv DreamHack. Finala a fost între echipa belgiană WinFakt[ref]WinFakt – Organizaţie de gaming, formată din jucători din întreaga lume[/ref] si cea românească MISTRAL[ref]MISTRAL – Organizaţie de gaming, formată din jucători din intreaga lume[/ref]. Belgienii au avut câştig de cauză cu scorul de 2-0.

Mai jos, un infographic al celor de la onlineuniversities.com intitulat “The Neurology of Gaming

gaming infographic

Leave a Comment