Apple lansează un program de înlocuire gratuită a butoanelor de Sleep/Wake pentru terminalele iPhone 5

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute

Apple a stabilit că mecanismul butonului de Sleep / Wake de pe un procent mic de terminale iPhone 5 este posibil să nu mai funcționeze sau să lucreze intermitent. Modelele fabricate până în martie 2013 ar putea fi afectate de această problemă. Compania va înlocui gratuit butonul de pe aceste modele care se califică prin serial number-ul device-ului.

Acest serviciu va fi disponibil în România începând cu data de 2 mai. Locațiile recunoscute Apple în Bucureşti pot fi găsite aici (Cordon Electronics şi Noumax). După cum se observă, iStyle din Afi Cotroceni nu este pe listă.

Procesul de înlocuire durează aproximativ 4-6 zile de la data în care iPhone-ul este primit la centrul de reparații şi până când se va întoarce la tine. IPhone-ul va fi examinat înainte de orice serviciu pentru a verifica dacă acesta este eligibil pentru acest program și, de altfel, în stare de funcționare. Înainte de a trimite iPhone-ul de la Apple pentru serviciu, va trebui să va faceți un backup la toate datele iar apoi să ştergeți tot conținutul şi toate setarile (Settings – General – Reset – Erase All Content and Settings).

Undeva în jurul acelei date îi voi contacta şi eu pe cei mai sus menționati pentru a-mi rezolva problema ținând cont ca serial number-ul telefonului meu este eligibil programului.

The iPhone 5 serial number you entered is eligible for this program. Please follow the instructions below to have your sleep/wake button replaced.

2 thoughts on “Apple lansează un program de înlocuire gratuită a butoanelor de Sleep/Wake pentru terminalele iPhone 5”

Leave a Comment