Am rămas cu cheia auto blocată în contact

Andrei Bădescu

IMHO
2 minutes

Astăzi, ne-am trezit deodată că nu mai putem opri mașina, deci drept urmare, nici să scoatem cheia autp din contact. Inițial, nu m-am agitat prea tare. Am zis că sigur găsesc pe YouTube ceva troubleshooting steps și că voi rezolva problema repede. După vreo 5-6 video-uri pe YouTube și alte 4-5 post-uri pe diverse forumuri, am reușit să scot cheia din contactul mașinii cu o infuzie de WD40 în contact, zgâlțâire și puțină răbdare.

După vreo oră, am plecat iar cu mașina, m-am oprit până la Mega pentru una alta, iar când să dau să mă întorc, observ că nu mai pot porni mașina, cheia intrând în contact, dar nemaiputând să fac o cursă completă; de fapt, nu puteam nici să las contactul pus. De data aceasta, cheia nu mai era blocată în contact, ci doar nu mai puteam porni mașina.

După alte câteva încercări, am zis că este momentul să chem pe cineva care știe exact care este problema și să o poată rezolva cu succes, nu temporar.

Sun un prieten care este manager de service auto, îi spun problema și primesc recomandarea de a suna la carkeys.ro[ref]carkeys.ro – Website | Facebook | Google Maps[/ref]. Detaliez problema, răspund la câteva întrebări referitor la locația mașinii, mi se comunică prețul și timpul până când o mașină va veni la fața locului; 40 de minute mai târziu, o dubă carkeys.ro era în fața mașinii și gata de a rezolva problema. Le dau cheia băieților, le spun că mă duc să scot niște bani de pe card pentru a le putea plăti serviciul și plec. 15 minute mai târziu mă întorc la mașină iar băieții deja mă așteptau pentru a face proba, problema fiind deja rezolvată.

350 RON și 60 minute (din care 40 minute așteptarea baieților) mai târziu, contactul a fost reparat, mergând chiar mai bine și mai “fluid” ca înainte. Mult, puțin? Depinde de buzunarul fiecăruia. Eu unul, sunt de părere că este un preț onest, iar experiența este cum ar trebui să fie orice serviciu de “urgență”.

Eu le-am dat și-un Like, și-un review pe Facebook și unul pe Google Maps. O merită cu desăvârșire!

Leave a Comment