6 din 10 români vor să aibă propria afacere

Andrei Bădescu

Updated on:

IMHO
1 minute

Febra antreprenorilor lovește România. Conform unui studiu publicat de către cei de la Outsourcing Today, 6 din 10 români, respectiv 63%, doresc să aibă propria afacere, procentul fiind semnificativ mai mare în rândul bărbaților (72%), al tinerilor în vârstă de 18-23 ani (77%) și al adulților cu vârste între 24 și 38 de ani (75%) potrivit unui studiu realizat de o companie de cercetare de piață.

Nu o să dezvolt prea mult despre studiu, poate fi citit pe site-ul cu pricina. Datele au fost colectate în Ianuarie 2019, iar sondajul a fost efectuat online; 1.011 respondenți au participat din mediul urban din România, având o rată de eroare de +/- 3,1% la un nivel de încredere de 95%.

Interesant ar fi de aflat câți dintre cei care au răspuns la acest chestionar, au citit în ultimele 6 luni o carte, de orice fel. De asemenea, câți dintre cei care au citit o carte, au citit o carte din domeniul financiar – economic / business. Ar fi interesant de aflat câți dintre cei care își doresc să aiba propria afacere, știu să scrie un plan de afaceri și dacă știu care ar fi primii 5 concurenți în piață ai lor, și ce ar avea ei special față de cei existenți.

Românul s-a născut talent și va muri speranță cu “dacă” pe buze 🙂

0 thoughts on “6 din 10 români vor să aibă propria afacere”

Leave a Comment