Router DIGI RDS ZTE CPE ZXHN H298N

Andrei Bădescu

Updated on:

REVIEWS
1 minute

Router-ul DIGI RDS ZTE CPE H298N[ref]ZTE CPE H298NSite oficial[/ref] poate fi achiziționat în regim de chirie cu 5 RON/lună sau pentru 150 RON poate deveni proprietate personală.

Înainte de a oferi alte detalii, țin să menționez faptul că o dată rezolvată problema cu routerul CPE ZTE H218N de către băieții de la suport, nu am avut nici măcar cea mai mică problemă cu el; are 3 luni de uptime, nu se blochează, nu creează spike-uri, este ideal pentru FiberLink 100 într-un apartament între 50-100 mp.

Facilități:

 • Conexiune Ethernet Gigabit
 • Viteze WLAN de până la 300Mbps
 • Servicii voice – VoIP
 • Slot USB 2.0 compatibil conexiune 3G
 • DHCP
 • UPnP AV/DLNA pentru media sharing
 • IPv6
 • IPTV

Atenție: Pentru a beneficia de conexiune Ethernet Gigabit, placa de rețea trebuie sa fie Gigabit şi de asemenea este nevoie ca cele 8 fire ale cablului UTP sa fie conectate şi nu 4 cum erau pana acuma la conexiunea Megabit.

Notă: Firmware-ul se updatează remote de către RDS în situația în care device-ul este luat în chirie.

Unii spun că este un pseudo-router şi că în nici un caz nu ar trebui achiziționat în nici un fel:

Port forwarding nu ştie să facă (în soft are, dar este ca şi cum ai scrie pe carcasa lui cu markerul portul pe care sa-l deschida); când activezi DMZ crapă, emițător WiFi de tot rahatul, fix în 7 zile s-a blocat de 4 ori fara să-i fac nimic.

O singură întrebare, ce portițe or avea domnii din Beijing pe aceste device-uri? 🙂 Portițele există/s-au găsit şi la “case mai mari;. Google ştie 🙂

4 thoughts on “Router DIGI RDS ZTE CPE ZXHN H298N”

 1. Salut. Am un router de la ZTE F660RV1 si vreau sa stiu daca pot sa deschid UPNP, pentru jocul Forza Horizon 3. Acum 3 luni a mers foarte bine, nu aveam router-ul, dar de cand l-am pus, numai la Forza Horizon 3 am avut probleme, la restu jocurilor mergea ca uns. Vreau sa stiu daca trebuie sa sun la Digi Help sau pot sa deschid eu cumva UPNP-u ala. Multumesc, o seara buna!

  Reply

Leave a Comment