Registrul atacurilor cibernetice din Romania

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute

RO Hacked este registrul de atacuri cibernetice realizate asupra site-urilor ce își desfășoară activitatea în România. Monitorizând principalele agregatoare de atacuri cibernetice, dar având și posibilitatea de a primi rapoarte din partea vizitatorilor site-ului, aceștia pot oferi informații în timp real cu privire la atacurile cibernetice ce vizează serverele și site-urile din România.

Realizând o imagine de ansamblu atât asupra securității spațiului cibernetic românesc din prisma atacurilor realizate cât și a serverelor compromise sau targetate, RO Hacked dorește să ajute utilizatorii obișnuiți să înțeleagă că orice site poate deveni o țintă, indiferent de marimea sau importanța acestuia.

Cine sunt Bit Sentinel?

O companie de securitate a informațiilor cu sediul în București, România. BSS are ca scop protejarea afacerii dvs. împotriva amenințărilor cibernetice, oferind o varietate de servicii, inclusiv teste de penetrare, protecția malware, recuperare atacuri cibernetice, atenuarea atacurilor 0day, audit de securitate, training și concursuri.

Deținatorul companiei este Andrei Avădănei[ref]AndreiAvădănei – Facebook | TwitterLinkedIn[/ref], fondatorul worldIT.info, președintele Cyber Security Research Center din România – CCSIR, o organizație non-guvernamentală, care susține DefCamp – cea mai mare Conferința Cyber Security & Hacking din Europa Centrală și de Est.

Andrei are peste 8 ani de experienta in domeniul IT & Cyber Security. El a fost distins la mai mult de 60 de competiții naționale și internaționale de web & dezvoltare de software, algoritmi și securitate. El este, de asemenea un vorbitor obișnuit, mentor sau judecător la festivaluri sau conferințe locale și internaționale.

1 thought on “Registrul atacurilor cibernetice din Romania”

Leave a Comment