Microsoft SkyDrive se redenumeşte în Microsoft OneDrive

Andrei Bădescu

Updated on:

NEWS
1 minute

onedriveÎn urma procesului pierdut în fața celor de la Sky TV, compania Microsoft a fost nevoită să schimbe numele serviciului Microsoft SkyDrive în Microsoft OneDrive. O judecătoare din Anglia a decis în vară ca numele de SkyDrive[ref]SkyDrive – Este un serviciu de găzduire fișiere, care permite utilizatorilor să încarce fișiere iar apoi să le sincronizeze în cloud pentru a putea fi accesate de pe alte dispozitive.[/ref] creează confuzie între oamenii din Europa, aceştia nefiind în stare să facă diferența între Microsoft SkyDrive şi Sky TV. Cu toate că cei de la Microsoft au făcut apel la această decizie, aparent nu aceasta nu a rămas schimbată. Procese de genul au loc mai mereu în lumea companiilor mari şi nimeni nu se aştepta la această schimbare, toți crezând ca Microsoft va plăti amenda şi vor păstra numele.

Noul serviciu este identic cu cel de dinainte. Userii SkyDrive şi SkyDrive Pro au totul setat pe noua platformă şi migrarea nici nu va fi simțită.

Pentru cei interesați de detalii, aceştia se pot înregistra pe pagina de preview a serviciului, pentru a putea fi anunțați când acesta devine live.

1 thought on “Microsoft SkyDrive se redenumeşte în Microsoft OneDrive”

Leave a Comment