EA Games: The Sims Social, Simcity Social, PetSociety game over

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute

Într-un anunț postat pe blogul companiei, cei de la EA Games retrag The Sims Social, Simcity Social, PetSociety de pe platforma socială Facebook și vor dispărea în mijlocul lunii iunie. Motivul este simplu, au avut un început fulminant și apoi o scădere progresivă de useri și interes.

Aceștia se pare că involuntar, urmează traseul celor de la Zynga Ltd (probabil ca va aduceți aminte peak-ul de acum 2 ani, când cei de la Zynga erau pe val cu aplicația Zynga Poker și apăruseră third parties în care unii chiar produceau bani vânzând chips-uri virtuale de poker sub prețul platformei de gaming), cu care au și fost într-un proces din cauza asemănării uimitoare între The Sims Social și Zynga The Ville.

Cei de la EA Games vor rămâne în continuare cu Bejeweled Blitz, Solitaire Blitz și Plants vs. Zombies Adventures însă trendul  jocurilor de pe Facebook este clar negativ și într-o continuă scădere și asta din cauza faptului că tot mai mulți useri înteleg faptul că Facebook nu este decât o aplicație  pentru a omorî timpul și care în majoritatea timpului nu te ajută cu nimic concret.

1 thought on “EA Games: The Sims Social, Simcity Social, PetSociety game over”

Leave a Comment