Animagro.ro SPAM

Andrei Bădescu

Updated on:

General
2 minutes

Un nou site de anunțuri încearcă să-și facă loc în on-line-ul românesc, cum altfel dacă nu prin SPAM. Pe scurt, cei de la Animagro.ro au făcut rost de o listă de numere de telefon și s-au pus pe SPAM. Ce nu-mi este clar, momentan, dacă cineva din cadrul OLX vinde date de contact ale utilizatorilor sau totul s-a facut prin smart scrapping.

Momentan, nici nu mai contează; un site care se descrie ca și portal de anunturi dedicat pieței agricole din România, mi-a trimis un SMS de pe numărul 0758293178 prin care mă invită să îmi pun boots-ii de snowboard și la ei pe site. De ce nu, doar o persoană care activează în domeniul agricol, sau adiacent, sigur va fi interesat să caute niște boots de Snowboard Deeluxe pe Animagro.ro.

animagro spam

Cine sunt cei de la Animagro.ro?

Animagro.ro sunt niște spammeri nesimțiți care trimit spam prin SMS. 🙂

(+40) 031 103 4067
[email protected]
Sos. Stefan cel Mare, 234
Sector 2, București
WEBTAB SRL
C.U.I. 36720550
Reg.Com. J40/14710/2016
Banca: ING
IBAN: RO78INGB0000999906424496

De pe pagina lor de contact, găsim datele de contact menționate mai sus. La telefon, bineînțeles că nu au răspuns. Să vedem poate pe e-mail sunt mai vorbăreți.

Interesant este faptul că, atât webtab.ro cât și animagro.ro sunt înregistrate de către persoane fizice, drept urmare datele deținătorului sunt private pe ROTLD; bineînțeles, aceeași persoană.

Pentru că m-au prins într-o perioadă cu ceva mai mult timp liber, am trimis un e-mail către OLX.ro prin care îi rog să îmi confirme/infirme colaborarea cu WEBTAB SRL, am purtat o discuție telefonică cu Orange, am mai depus o plângere la ANCOM pentru a se depista cine sunt cei din spatele 0758293178 (probabil vreun PrePay) cât și o plângere pe www.dataprotection.ro.

De ce? Just for the lulz of it 🙂 SPAM-ul mereu are un preț…

sursă foto

Leave a Comment