Outlook.com – live

Andrei Bădescu

Updated on:

TECH
1 minute
outlook logo

Au trecut ceva luni (iulie 2012) de când Outlook.com a fost anunțat ca și serviciu beta. Ieri acesta a trecut din “preview mode” (beta) către live și este disponibil global. Diferența între cei care s-au înscris de ieri față de cei din vară este egală cu zero. Se pare că cei de la Microsoft au ajuns la 60 milioane de useri activi (apparent, 30% dintre ei sunt useri Gmail convertiți) și nu au de gând să se oprească aici. Pentru a atrage câți mai multi useri, cei de la Microsoft plănuiesc campanii masive de publicitate care vor include spoturi radio și TV, reclame online cât și postere și bannere în stațiile de metrou. Pe scurt, aceleași campanii agresive care le au cu tableta Microsft Surface.

O dată cu această mișcare, serviciul Hotmail va fi retras de pe piață și va fi înlocuit de Outlook.com, noul serviciu gratuit de email oferit de Microsoft. Userii existenți ai Hotmail pot migra oricând de bună voie, sau vor fi mutați automat către noul serviciu începând cu această săptămână; procesul de upgrade va dura până în vară însă nu a fost oferită o dată/perioadă exactă. O mișcare asemănătoare a avut loc și cu migrarea Windows Messanger către Skype Messanger.

3 thoughts on “Outlook.com – live”

  1. Am trecut si eu de pe gmail la outlook.com. E ft misto mailboxul. Zici ca lucrezi in MS Outlook cu interfata de Windows 8 si ai multe features interesante.

    Reply

Leave a Comment