Cine sunt cei din spatele proiecțiilor de la protestul din Piața Victoriei

Andrei Bădescu

Updated on:

2 minutes

Mulți s-au întrebat cine a făcut proiecțiile de la protestul din Piața Victoriei, pe blocul unde este Mega Image-ul de la parter.

Numele lor este Aural Eye și îi puteți găsi pe http://auraleye.studio/. Au mai făcut proiecții pentru Ubisoft X-Mas Party, Ubisoft Hacking, Sunwaves, Orange și câteva festivaluri și nu au decât un an vechime pe piață. Insă cu toate acestea, le prevăd un viitor frumos și o evoluție foarte rapidă, mai ales că toate agențiile de presă din lume au fost cu ochii pe noi.

auraleye proiectie

Echipa este formată din Răzvan Pascu[ref]Răzvan Pascu – Creative Director | Facebook [/ref], Daniel Bega[ref]Daniel Bega – Facebook[/ref] și Alina Anca[ref]Alina Anca – Artistic Director | Facebook[/ref]. Oamenii ăștia au reușit să aduca video mapping-ul la un protest socio-politic coordonând toate scandările din piață, plecând de la #noapteacahotii, #ciumarosie#altaintrebare și finalizând cu imnul României iar în aceastâ seară inclusiv Imnul Golanilor de Cristi Pațurcă. Sper ca următoarea noutate a celor de Aural Eye în Piața Victoriei să fie proiectarea acestui visual făcut de Mădălin[ref]Mădălin Dragnea – Art Director @ VÂNĂ[/ref] de la VÂNĂ.

Acești oameni de la Aural Eye, de-a dreptul senzaționali, s-au gândit și la o secțiune de “dedicații”, oamenii de la protest putând trimite mesajele pe care le doresc a fi proiectate la adresa [email protected].

sursă foto 1: Gabriel Vrabie

sursă foto 2: Cristian Vasile

Leave a Comment